Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Red Bull nagradna igra i Red Bull konkurs su na plavom link ispod

> Red Bull nagradna igra i konkurs <

Trajanje:

Red Bull konkurs traje od 27.09.2021. godine u 12:00:00 časova do 31.10.2021. godine u 23:59:59 časova.

Nagrade:

4 (četiri) učesnika će biti proglašen za pobednike i osvojiti:
učešće u ekskluzivnom 3×3 basket kampu u organizaciji najboljeg igrača sveta u basketu 3×3 Dušana Buluta
paket sportske opreme
priliku da zajednički, kao ekipa, nastupe na turniru u basketu Red Bull Half Court koji će biti organizovan u junu 2022. godine u Novom Sadu

Opis konkursa

Red Bull konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije na društvenoj mreži „Instagram“ i profilu @redbullrs

Pravo učešća na konkursu imaju osobe muškog pola koje su navršile 18 godina života.

Oglasi

Kako učestvovati?

Konkurs se realizuje na Instagramu i profilu @redbullrs, a učesnici trebaju da postuju video snimke svojih najboljih košarkaških poteza (dribling, šutiranje za 2 i 3 poena i zakucavanje), uz #postanideoekipe, tagovanje @redbullrs i @dusan.bulut.

U toku trajanja konkursa, učesnik može da pošalje svoje video snimke putem Instagrama najviše tri puta.

Svi učesnici Konkursa prihvataju da organizatoru dostave svoje lične podatke radi evidenitiranja odgovora i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona.

Izbor pobednika

Odluku o izboru pobednika (4 najatraktivnija i najbolja snimka prema izboru žirija), komisija će doneti do 3.11.2021. godine o čemu će biti sačinjen zapisnik.

Oglasi
Oglasi

Žiri će biti sastavljen od 3 člana:
Dušan Domović Bulut, košarkaš
Marko Milaković, košarkaš
Luka Banda – Red Bull National Sport Manager

Izbor pobednika Konkursa vršiće se na osnovu sledećih kriterijuma:

  • Atratkivnost poteza u video materijalu
  • Stil i uspešnost izvođenja poteza u video materijalu

Imena pobednika će biti objavljena najkasnije 03.11.2021. godine u 18:00:00 časova na web stranici www.redbull.rs na kojoj je objvljena Red Bull nagradna igra i Red Bull Instagram profilu @redbullrs.

Realizacija nagrade

Učesnici koji su proglašeni za pobednike, dužni su da najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja pobednika, kontaktiraju Organizatora putem Direct poruke na Instagram profilu @redbullrs (direct poruka) ili na mail adresu: info.rs@redbull.com

Organizator je u obavezi da najkasnije u roku od 24 časa od prijema Direct poruke i/ili e-mail poruke odgovori pobednicima da je primio Direct poruku i/ili e-mail poruku i da im zatraži da dostavi potrebne lične podatke i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona, kao i da potvrdi da prihvata Nagradu.

Prilikom preuzimanja Nagrade pobednici dokazuju svoj identitet podnošenjem na uvid lične karte iz koje je vidljivo ime, prezime i uzrast lica koje je prijavljeno u Direct poruci i/ili e-mail poruci.

Osobe koje se jave putem Direct poruke i/ili e-mail poruke smatraće se pobednicima Konkursa, ukoliko se podaci koje je ostavila na sajtu www.redbull.rs poklapaju sa podacima koje su Pobednici poslali Organizatoru putem Direct Poruke i/ili e-mail poruke.

Pravila Red Bull konkursa

Sva zainteresovana lica mogu postavljati pitanja u vezi sa Konkursom putem Direct poruke na Instagram profilu @redbullrs ili putem e-mail poruke na adresu info.rs@redbull.com

Oglasi
Oglasi

Za pravila konkursa poesti www.redbull.com