Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradni kviz traje od 08.05. do 02.06.2023.

Nagrade:

  • 4 x Kotanyi poklon paket

Ukupan broj nagrada: 4

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Oglasi

Kako učestvovati?

Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljivaće se putem broja telefona 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni? ili putem Facebook stranice Buđenje ili na Viber ili Whats app putem broja 0691111883.

Kroz program biće emitovane poruke sa sekretarice, a svakog petka Dejana i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije koji ju je ostavio.

Napomene:

  • Učesnik ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji.
  • Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
  • Takođe sa jednog istog telefonskog broja može se osvojiti samo jedan vaučer ili druga nagrada istog klijenta za sve vreme trajanja aktivacije ili kviza.

Odabir pobednika

Dejana i Dragan biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije koji ju je ostavio.

Pravila

Oglasi
Oglasi

Radio S nagradna igra uz Kotanyi traje do 02.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!