Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Radio S Kviz/Aktivacija počinje 15.11.2021.godine i završava se 19.11.2021.godine.

Nagrade:

  • Jela Jagodina kuhinja po izboru u vrednosti do 100.000 dinara

Ukoliko je vrednost kuhinje za koju se odluči dobitnik veća od 100.000 dinara ostavlja se mogućnost dobitniku da izvrši doplatu za iznos koji prelazi vrednost nagrade. U slučaju da je vrednost kuhinje za koju se dobitnik odluči manja, nije moguće tražiti razliku u novcu do preostalog iznosa vrednosti nagrade.

NAPOMENA: Kuhinja ne sadrži ugradnu tehniku (belu tehniku). Vrednost nagrade nije moguće zameniti za novac.

Pravo učestvovanja

Pravo učešća u Kvizu imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Oglasi

Zaposleni kod Organizatora (Radio S) i privrednog društva DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU JELA JAGODINA DOO JAGODINA i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u Kvizu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi Kviza i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za Kviz.

Mehanizam učestvovanja i odabira pobednika

Slušaoci mogućnost učestvovanja u kvizu ostvaruju pozivom na broj telefona 011/40 40 400.

Na poziv voditelja, prvi slušalac koji dobije vezu na 011 40 40 400, u roku od 60 sekundi dobro sluša prepričavanje pesama koje voditelj brzo priča. Kada shvati o kojoj pesmi je reč i da tačan odgovor, voditelj prelazi na prepričavanje sledeće pesme. Ukoliko slušalac ne može da prepozna o kojoj pesmi je reč, može da kaže dalje i nastavlja sa slušanjem sledeće priče o pesmi i pogađanjem do isteka zadatog vremenskog intervala.

Ukoliko se desi da su dvoje finalista sa istim brojem tačnih odgovora, u petak se organizuje novo takmičenje finalista sa istim zadatim prepričavanjem pesama.

Oglasi
Oglasi

Ko bude imao najviše tačnih odgovora, osvaja kuhinju Jela Jagodine po izboru i koncert Magla benda u svom domu.

Uslov osvajanja nagrade

Od momenta proglašenja pobednika (19.11.2021.g.) u narednih mesec dana (do 19.12.2021.g.), dobitnik je u obavezi da prihvati da se nagrada (kuhinja) montira u njegovom domu, kao i da se u domu pobednika organizuje koncert grupe “Magla bend” prilikom svečanog otvaranja kuhinje.
Ukoliko dobitnik ne može iz bilo kojih razloga da ispuni navedeni uslov za osvajanje nagrade, nagradu osvaja sledeći učesnik sa najvećim brojem poena, a koji prihvati sve uslove osvajanja nagradne.

Pravila

Pravila Radio S nagradne igre za Jela kuhinju pogledaj OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!