1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradna aktivacija traje od 19.12.2022. do 30.12.2022.godine

Nagrade:

Svakog dana:

  • 10 litara goriva
  • 20 litara goriva
  • 50 litara goriva

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji/kvizu mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu, kao i registrovano vozilo na svoje ime.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnici i bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S.

Kako učestvovati?

Od 19. do 30. decembra svako jutro između 8.30 i 9.00 Irena i Ivan nasumično biraju jedno slovo abecede i pozivaju sve one koji imaju to slovo na svojoj registarskoj tablici da se jave na 011 40 40 400.

Prvi slušalac koji pozove redakciju radija sa zadatim slovom na svojoj registarskoj tablici potencijalno može osvojiti 10 litara goriva.
Voditelji dalje nasumično biraju sledeće slovo ili broj – ako taj slušalac ima i to slovo odnosno taj broj potencijalno može osvojiti 20 litara goriva.
Ukoliko učesnik ima i treće slovo ili broj zadat od strane voditelja u slučajnom odabiru, potencijalno može osvojiti 50 litara goriva.

Za osvajanje određene količine goriva učesnik aktivacije mora tačno odgovoriti na postavljeno pitanje od strane voditeljskog para.

Napomena:

  • Osvojene količine goriva ne mogu se sabirati.
  • Učesnik ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji osim cene koštanja poziva svog operatera.
  • Jedan učesnik aktivacije može osvojiti samo jednu nagradu

Odabir dobitnika

Nagradu osvaja učesnik aktivacije koji tačno odgovoriti na postavljeno pitanje od strane voditeljskog para.

Pravila

Za pravila aktivacije kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!