Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradna aktivacija traje od 05.09.2022 do 16.09.2022 u 23:59.

Nagrade:

  • 2 x školski kutka, za dve nedelje aktivacije (Kiki ormarić OR12, radni sto RS90, viseća stalaža VS2-94).

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Uslov za učešće u nagradnoj aktivaciji je da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima, a smatraće se da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima ukoliko se, prilikom prijavljivanja za učešće u aktivaciji, nedvosmisleno izjasni da je upoznat i saglasan sa ovim pravilima.

Kako učestvovati?

Prvi slušalac koji se na poziv voditelja pozove na broj 011 40 40 400, dobija zadatak. U pitanju je muzički miks u trajanju od 10 sekundi, koji u sebi sadrži 10 najprepoznatljivijih isečaka iz 10 različitih pesama koje vrtimo na Su. Slušalac ima 45 sekundi da prepozna što više pesama iz kojih se sastoji miks.

Najbolji na kraju nedelje osvaja radni kutak za školarca. U slučaju, da na kraju nedelje, imamo dva učesnika sa istim brojem tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

  • Učesnik ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji.
  • Nagrada se ne može zameniti za novac.

Odabir pobednika

Pobednik bira onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

Pravila

Radio S nagradna igra traje 05.09.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!