Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradna aktivacija traje od 04.09.2023. do 08.09.2023.

Nagrade:

  • 1 x radni kutak za školarca iz Jela nameštaj asortimana – All Room Concept kutak (konfiguracija se sastoji iz radnog stola, ormarića sa krilom i dve fioke, police sa tri otvora i visećom policom sa dva otvora)

Ukupan broj nagrada: 1

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Uslov za učešće u nagradnoj aktivaciji je da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima, a smatraće se da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima ukoliko se, prilikom prijavljivanja za učešće u aktivaciji, nedvosmisleno izjasni da je upoznat i saglasan sa ovim pravilima.

Opis

Radio S ovog septembra organizuje muzičku školicu namenjenu svima koji vole dobru muziku. Po ceo dan slušamo novi zvuk i najbolje pesme, a svakog dana testiramo vaše znanje i najbolje đake nagrađujemo vrednom nagradom koju dodeljuje Jela nameštaj.

Mehanizam

  1. Prvi slušalac koji se na poziv voditelja oko 11h, prvi poyove 011 40 40 400, dobija zadatak.
  2. U pitanju je muzički miks u trajanju od 10 sekundi, koji u sebi sadrži 10 najprepoznatljivijih isečaka iz 10 različitih
    pesama koje se emituju na radio S – u
  3. Slušalac ima 45 sekundi da prepozna što više pesama iz kojih se sastoji miks
  4. Najbolji na kraju nedelje osvaja radni kutak za školarca
  • Učesnik ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji.
  • Nagrada se ne može zameniti za novac.
  • Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir pobednika

Najbolji na kraju nedelje osvaja radni kutak za školarca. U slučaju, da na kraju nedelje, dva učesnika imaju isti broj tačnih odgovora, pobednik će biti onaj koji u revanš partiji bude imao više tačnih odgovora.

Nagrada se ne može zameniti za novac.

Pravilnik

Radio S nagradna igra traje do 08.09.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!