Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradna aktivacija traje u periodu od 04.09.2023 do 29.09.2023.

Nagrade:

  • 4 x Kotanyi poklon paket

Ukupan broj nagrada: 4

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Opis

Kroz program biće emitovane poruke sa sekretarice, a svakog petka Dejana i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije koji ju je ostavio.

Kako učestvovati?

  1. Slušaoci koji žele da učestvuju u nagradnoj aktivaciji prijavljuju se putem broja telefona 011/40-40-478 i na telefonskoj sekretarici ostave poruku na temu: Zašto su danas srećni? ili putem Facebook stranice Buđenje ili na Viber ili Whats app putem broja 0691111883.
  2. Kroz program biće emitovane poruke sa sekretarice, a svakog petka Dejana i Dragan od 6 do 10h, u emisiji Buđenje, biraju najbolju poruku po slobodnom ubedjenju i dodeljuju nagradu onom učesniku aktivacije koji ju je ostavio.

Napomene:

  • Radio S2 zadržava pravo da vrši odabir poruka koje će biti emitovane kroz program.
  • Za vreme aktivacije jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
  • Učesnici ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji

Odabir pobednika

Svakog petka, u periodu od 04.09. do 29.09.2023. godine nagradjivaće se po jedan učesnik aktivacije sa jednim Kotanyi poklon paketom.

Pravila

Radio S nagradna igra traje 29.09.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!