Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Radio S nagradna igra/nagradna aktivacija traje od 01.09.2023. do 29.09.2023.

Nagrade:

  • 21 x Capriolo bicikl

Ukupan broj nagrada: 21

Pravo učešća

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu.

U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Oglasi

Uslov za učešće u nagradnoj aktivaciji je da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima, a smatraće se da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima ukoliko se, prilikom prijavljivanja za učešće u aktivaciji, nedvosmisleno izjasni da je upoznat i saglasan sa ovim pravilima.

Opis

Od 1. do 29. septembra, svakog radnog dana, tačno u 17h Šilja i Steva svakom učesniku Tuc Muc kviza poklanjaju po jedan bicikl. Jer važno je učestvovati.

Mehanizam

  1. Svakog radnog dana tačno u 17h prvi slušalac koji se na poziv voditelja javi na 011 40 40 400, učestvuje u Tuc-Muc kvizu.
  2. Takmičar dobija 7 pitanja za odgovore.
  • Učesnik ne snosi nikakve troškove učešća u aktivaciji.
  • Nagrada se ne može zameniti za novac.
  • Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir pobednika

Na kraju nedelje takmičar koji ima najveći broj tačnih odgovora, osvaja titulu kralja apsolutno nebitnih informacija. A svaki učesnik kviza, osvaja nagradu – Capriolo bicikl.

Nagrada se ne može zameniti za novac.

Pravilnik

Radio S nagradna igra za bicikle traje do 29.09.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!