Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

ProCredit nagradni konkurs traje od 01.09.2023 do 01.11.2023

Nagrade:

  1. mesto: 1 x kućna solarne elektrana po izboru organizatora koja se montira na krov (paneli), sa montažom, po principu “ključ u ruke”
  2. mesto: 1 x solarni bojler sa ugradnjom
  3. mesto: 1 x solarni bojler sa ugradnjom

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo učešća na Kreativnom konkursu imaju punoletna fizička lica, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na Kreativnom konkursu nemaju zaposlena lica kod organizatora, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Oglasi

VAŽNO!

Pravo učešća na kreativnom konkursu imaju samo vlasnici privatne kuće ili vikendice, a da je u pitanju slobodnostojeći stambeni objekat na teritoriji Republike Srbije.

Na kreativnom konkursu ne mogu da učestvuju vlasnici stanova u stambenim zgradama, vlasnici stanova u kućama sa više stanova, kao ni vlasnici objekata druge namene osim stambene.

Kako učestvovati?

  1. Zapratite stranice ProCredit banke Srbija na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook i Instagram.
  2. Popunite UPITNIK sa podacima koji se nalazi na sajtu www.procreditbank.rs/proizvedi-energiju#konkurs-forma
  3. Napišite motivaciono pismo se nalazi u okviru UPITNIKA

Motivaciono pismo treba da bude:

  • kreativno i originalno, da sadrži 10-15 rečenica sa objašnjenjem zašto baš Vaša kuća i vaše domaćinstvo treba da osvoje solarnu elektranu
  • da se navedetu 3 ključne prednosti solara koje su motivisale učesnika da se prijavi na ovaj konkurs
  • da se navede na koje još načine vaše domaćinstvo doprinosi zaštiti životne sredine i smanjenju emisije CO2.

Odabir dobitnika

Organizator bira dobitnike i dodeljuje nagrade u roku od 15 dana od dana isteka roka za prijavu na kreativni konkurs, a odabir će vršiti stručni žiri na osnovu popunjenog UPITNIKA I motivacionog pisma.

Oglasi
Oglasi

Prilikom odabira dobitnika u obzir će se uzeti geografski položaj kuće, površina krova, posedovanje el. brojila – kako bi solarna elektrana bila efikasna i zadovoljavala potrebe Dobitnika.

Osim toga, u obzir se uzima originalnost motivacionog pisma i ekološka osvešćenost učesnika sadržana u Motivacionom pismu koje je sastavni deo Upitnika.

Objava dobitnika

Dobitnika solarne elektrane i solarnih bojlera objaviće se 15. novembra na sajtu https://www.procreditbank.rs/proizvedi-energiju i putem društvenih mreža ProCredit banke.

Obaveštenje dobitnika

Učesnici, kojima se dodeljuju nagrade, biće pozvani u roku od 24 časa od objave dobitnika radi dogovora o preuzimanju nagrada. Putem mejla ili telefona kontaktiraće se samo one vlasnike kuća koji uđu u uži izbor.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne odazove u roku od 48 sati, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji je odabran pod uslovima i na način propisan ovim pravilima.

Dodela nagrada

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.procreditbank.rs/proizvedi-energiju

ProCredit nagradna igra traje do do 01.11.2023, a za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!