Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Always promotivna kampanja „Probaj Always Platinum i dobijaš 100% povračaj novca“ se sprovodi u periodu od 01.02.2024 (od 00:00:00, po srpskom vremenu) – 31.03.2024, (do 23:59:59, po srpskom vremenu).

Učitavanje računa se može napraviti do 10.04.2024 samo za proizvode kupljene od 01.02.2024 do 31.03.2024

Nagrade:

 • povraćaj za 4000 Always proizvoda

Ukupan broj nagrada: 4000

Pravo učešća

Svako fizičko lice, srpski i strani državljanin sa boravištem ili prebivalištem u Srbiji, poslovno sposobno, sa navršenih 18 godina na dan započinjanja Kampanje, ima pravo da učestvuje u Kampanji.

Oglasi

Pravo da učestvuju u kampanji nemaju zaposleni kod Organizatora, kao i u kompanijama povezanim sa Organizatorom; Zaposleni kod agencija kao i zaposleni kod drugih društava/pravnih lica koje su uključene u aktivnosti koje su povezane sa organizacijom i razvojem Kampanje, uključujući i P&G;Članovi porodice u prvom i drugom stepenu (tj. deca/roditelji, braća/sestre) i/ili supružnici zaposlenih koji su pomenuti iznad.

PROIZVODI KOJI UČESTVUJU U KAMPANJI

U kampanji učestvuju brendirani proizvodi Procter&Gamble koji se prodaju u Prodavnicama koje učestvuju u kampanji.

Kako učestvovati?

 1. Korak: Kupite Always Platinum
 2. Korak: Postavite vaš račun na www.pgonlinepromos.rs/AlwaysCashback2024
 3. Korak: Registruj se/Prijavi se
 4. Korak: Dobijate novac na računu
 • Učestvuju sve prodavnice u Srbiji
 • Učešća je 1 priznanica = 1 učešće, 1 učešće = jedinstveni imejl i bankovni račun
 • Kupite Always Platinum proizvod i dobijate 100% povraćaj novca (max do 600 dinara)
 • Isti fiskalni račun može da bude registrovan u kampanji samo jednom

Napomene:

 • Učesnik treba da kupi proizvod Always Platinum na fiskalnom računu u prodavnicama koje učestvuju. Povraćaj iznosa sa fiskalnog računa za kupljene proizvode vršiće se samo za jedan (1) Always Platinum proizvod i maksimalni iznos povraćaja za jedan (1) proizvod neće biti veći od 600 RSD, sa uračunatim PDV-om.
 • U slučaju da se na jednom fiskalnom računu nalaze dva Always Platinum proizvoda, vraća se iznos za skuplji proizvod, ali maksimalni iznos povraćaja iznosi 600 dinara sa PDV-om. Povrat novca će biti dodeljen onim učesnicima koji budu validirani nakon provere uslova za učešće u Kampanji.
 • Povraćaj sredstava će se primeniti na stvarnu cenu proizvoda koji učestvuju (smanjenu za sve primenjene popuste), kupljene uz fiskalni račun, ali do granica cene navedene iznad. Da bi se izbegla bilo kakva sumnja, neće se vršiti povraćaj sredstava za vrednosti koje prelaze gore navedena ograničenja.

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava će biti izvršen na bankovni račun Učesnika koji je aktivan tekući račun u dinarima koji je Učesnik naveo u postupku registracije, u roku od 6 nedelja od prijema e-pošte sa obaveštenjem o iznosu povraćaja.

Učestvovanje i pravila

Za prijavu i pravila posetite www.pgonlinepromos.rs/AlwaysCashback2024

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!