Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Prignles nagradna je na slećem plavom linku: Pringles nagradna igra Pringles promocija je otvorena od 01.03.2022. do 30.06.2022. do 23:59

Produženi period promocije: Prijave obavljene u periodu od 00:01 31. jula 2022. do 23:59 29. avgusta 2022. biće unete u produženi period izvlačenja.

Nagrade za glavni period promocije:

  • 2 x nivo 1 – Blade 15 napredni model laptop računara
  • 10 x nivo 2 – Huntsman V2 analogna tastatura
  • 10 x nivo 3 – Razer BlackShark V2 Pro set slušalica

Sve neosvojene nagrade iz određene nedelje prebacuju se u nagradni fond za takmičenje sledeće nedelje, a kao rezultat toga biće više dobitnika za tu nedelju.

Pravo učešća

Pringles promocija je dostupna isključivo osobama koje imaju 18 ili više godina i koje imaju legalno prebivalište u Srbiji.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Kupi Pringles limenku
  2. Poseti www.pringles.com i otvore Kellogg’s nalog
  3. Unesi šifru serije od 19 znakova koja se nalazi na dnu Pringles limenke
  4. Savladaj izazov igre slagalice premeštanjem prikazanih pločica da bi otkrio kompletnu sliku za najkraće vreme

Napomene:

  • Svaka šifra serije kvalifikuje vas za jedno učešće u promociji.
  • Za svaku prijavu potrebni su nova šifra serije i račun od kupovine izvršene pre vremena i datuma same prijave i u okviru perioda promocije.

VAŽNO!

Učesnici mogu da pošalju 1 prijavu na sat tokom glavnog perioda promocije. Kada se učesnik prijavi za promociju ukupno 50 puta tokom celog perioda promocije, odmah će na ekranu dobiti obaveštenje da je potrebno da dostavi Pringles korisničkoj službi dokaz o kupovini ili šifru serije za sve podnete prijave. Ako učesnik ne može da dostavi dokaz o kupovini ili šifru serije za sve podnete prijave, taj učesnik više neće imati pravo da učestvuje u promociji i sve naredne prijave biće nevažeće.

Odabir pobednika

Učesnik koji najbrže uspešno savlada izazov svake nedelje smatra se dobitnikom za tu nedelju.

U slučaju nerešenog rezultata između dvoje ili više učesnika zbog istog vremena završetka, kontaktiraće se te učesnike i pitati ih da odgovore na sledeće pitanje:
„Ako bi gospodin P trebalo da bude zvezda u igri, u kojoj igri bi bio zvezda i zbog čega?“

Oglasi

Prijave dobijene na osnovu prethodne odredbe 21 biće ocenjene od strane nezavisnog trećeg lica prema:
a. originalnosti;
b. kreativnosti i
c. humoru

Obaveštavanje dobitnika u okviru glavne promocije

Nedeljni dobitnici određeni tako što su savladali izazov za najkraće vreme (ili odgovorili na pitanje iz odredbe 21) u svakom nedeljnom periodu promocije, biće kontaktirani e-poštom u roku od 28 dana na

Dodela nagrada

Nagrade se šalju na poštansku adresu registrovanu na Kellogg’s nalogu dobitnika. Isporuka nagrada može da potraje do 90 dana, iako ćemo nastojati da nagrade pošaljemo u roku od 28 dana od kada su osvojene.

U slučaju da nagrada ne stigne u roku od 90 dana, što je malo verovatno, dobitnici će imati dodatnih 28 dana da obaveste Promotera putem stranice „Kontaktirajte nas” na Pringles.com. U slučaju da dobitnik ne obavesti Promotera u ovom roku, Promoter zadržava pravo da ne izda ponovo nagradu ili ograniči njenu vrednost po sopstvenom nahođenju.

Učestvovanje i pravila

Pringles nagradna igra traje 30.06.2022, a za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!