Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Konkurs počinje 26.06.2019. godine i završava se 24.07.2019. godine. na teritoriji Republike Srbije. Učesnicičesnici mogu početi sa postavljanjem fotografija radi učešća na konkursu 26.06.2019. godine u 16:00 časova, pa sve do 24.07.2018. godine do 24 časa

Nagrade su:
Mesečna – glavna nagrada
26. jul – kofer za ručni prtljag – 10 komada
Nedeljne nagrade
3. jula – 1 glavna nedeljna nagrada (prima paket: kofer za kozmetiku + termos + ceger + prostirka )
23 utešne nedeljne nagrade (termos ili ceger)
10. jul – 1 glavna nedeljna nagrada (prima paket: kofer za kozmetiku + termos + ceger + prostirka )
23 utešne nedeljne nagrade (termos ili ceger)
17. jul – 1 glavna nedeljna nagrada (prima paket: kofer za kozmetiku + termos + ceger + prostirka )
23 utešne nedeljne nagrade (termos ili ceger)
24. jul – 1 glavna nedeljna nagrada (prima paket: kofer za kozmetiku + termos + ceger + prostirka )
23 utešne nedeljne nagrade (termos ili ceger)

Na konkursu mogu učestovati isključivo fizička lica, bez obzira na državljanstvo, sa uredno prijavljenim prebivalištem na teritoriji Republike Srbije sa navršenih 18 (osamnaest) godina života ili više.

Zadatak učesnika nagradnog konkursa je da na https://www.primastark.com/na_putovanje_sa_primom/ internet stranici organizatora (u daljem tekstu: websajt organizatora) postavi svoju fotografiju pripreme za put koju će obogatiti stikerima. Po želji korisnik može ostaviti poruku gde putuje. Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju svi punoletni korisnici internet mreže sa prebivalištem na teritoriji republike srbije. Objava ne sme da sadrži konkurentske brendove industrije roba široke potrošnje, duvanske ili industrije alkoholnih pića, niti na bilo koji način da objave sadrže promociju.

Oglasi

Glasanje o prijavama u vidu postavljenih fotografija pristiglih za vreme trajanja konkursa vrši se na websajtu organizatora klikom na dugme “glasaj”. u toku jednog dana moguće je glasati samo jednom.
Prvih 40 učesnika sa najvećim brojem glasova na nedeljnom nivou ulaze u uži izbor, od kojih stručni žiri bira 1 učesnika dobitnika glavne nedeljne nagrade i 23 učesnika dobitnika nedeljne nagrade termos ili ceger na osnovu kriterijuma kreativnosti .

Svakog ponedeljka za vreme trajanja nagradnog konkursa (3. jula, 10. jula, 17. jula, 24. jula jula 2019. godine), u 14 časova objavljivaće se imena 24 nedeljnih dobitnika nagrada, za prethodnu nedelju.
Na kraju konkursa, svi prijavljeni učesnici učestvuju u izboru za glavnu nagradu, a 10 dobitnika glavne nagrade bira žiri, na osnovu kriterijuma kreativnosti.
26.07.2019. godine organizator će objaviti imena dobitnika glavne nagrade – kofera.

Za prijavu na prima konkurs i pravila klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi