Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova President nagradna igra je na sledećem crvenom linku:
Nova President nagradna igra

President konkurs od ispod je trajao od 13.9.2021. godine u 12:00h i završava se 10.10.2021. godine u 23:59h.

Nagradne nedelje počinju:
I nedelja – od 13.9. u 12:00 časova do 19.9.2021. u 23:59:59
II nedelja – od 20.9. u 00:00 časova do 26.9.2021. u 23:59:59
III nedelja – od 27.9. u 00:00 časova do 3.10.2021. u 23:59:59
IV nedelja – od 4.10. u 00:00 časova do 10.10.2021. u 23:59:59

Nagrade:

Ukupno 60 nedeljnih nagrada (po 15 svake nedelje), za 15 nedeljnih dobitnika.

Nedeljne nagrade su
• Samsung Frižider
• Multi Praktik
• Multi Cooker
• Štapni mikser
• 6 blendera
• 5 President poklon paketa

Oglasi

Pravo učestvovanja

Pravo učešća na Konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni kod Organizatora i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u Konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi aplikacije i Konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za Konkurs.

Učesnici u Konkursu prilikom aktiviranja naloga na veb sajtu organizatoru dostavljaju broj telefona, ime i prezime i e-mail. U slučaju da učesnik osvoji nagradu potrebno je da organizatoru dostavi punu adresu prebivališta sa poštanskim brojem.

Kako učestvovati u President konkursu?

Za učešće na konkursu potrebno je:

 1. Kupiti u bilo kom Tempo, Maxi, Mega Maxi, Shop&Go objektu na teritoriji Republike Srbije pakovanje proizvoda: President Maslac, President Pavlaka za kuvanje ili President Pavlaka za kuvanje LIGHT proizvoda
 2. Kod koji se nalazi na nefiskalnom delu isečka računa unesti na President veb sajt presidentkuhinja.rs i fotografisati račun i nefiskalni isečak na kome je kod
 3. Sačuvati račun o kupovini kao i nefiskalni deo isečka na kome se nalazi Kod i dostaviti ga organizatoru

Nakon unosa svakog ispravnog koda, učesnik prvo fotografiše račun i nefiskalni isečak na kome je kod. Na fotografiji treba da budu jasno vidljivi svi neophodni elementi: kada i gde je obavljena kupovina i šta je kupljeno, kao i sam kod. Učesnik navedenu fotografiju računa postavlja na sajt u polju koje je predodređeno za to.

Oglasi
Oglasi

Učesnik u meniju koji se pojavi nakon unosa koda odabire proizvod/pakovanje (jedno ili više), koje mu donose određeni broj poena i to:

 • 1 poen: Pavlaka za kuvanje 200g, Pavlaka za kuvanje Light 200g, Maslac 100g
 • 2 poena: Pavlaka za kuvanje 500g, Pavlaka za kuvanje Light 500g, Maslac 125g
 • 3 poena: Maslac Light slani 250g, Maslac Light neslani 250g, Maslac 200g
 • 4 poena: Pavlaka za kuvanje 1kg, Maslac slani 200g

Napomene:

 • Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, poslati neograničen broj kodova.
 • Najraniji datum izdavanja fiskalnog isečka može biti 13.9.2021. godine.

Postupak utvrđivanja pobednika

 1. Svake nedelje izlazi nedeljna rang lista učesnika koji su, prema sakupljenom broju bodova (tokom trajanja konkursa određene nedelje), zauzeli prvih 15 mesta. Imena ovih Učesnika biće objavljena na internet stranici organizatora presidentkuhinja.rs pod nazivom „Rang lista“ i to po završetku nedelje. Ni nedeljne ni konačna rang lista na veb sajtu nisu konačne.
 2. U slučaju da više učesnika ostvari identičan broj bodova, nedeljnu nagradu će dobiti učesnik koji u najkraćem vremenskom periodu ostvari najveći broj bodova, pri čemu će se kao kriterijumi uzeti vremena izdavanja svih fiskalnih isečaka.
 3. Na nagradnom konkursu nagrade osvaja 60 učesnika i to:
  Po 15 učesnika koji su svake nedelje imaju najveći broj bodova te nedelje i osvajaju redom: Samsung frižider, multi praktik, multi cooker, štapni mikser, 6 blendera i to po jedan blender po učesniku i 5 President poklon paketa, i to po jedan paket po učesniku.

 • Prvih 15 učesnika sa rang liste na veb sajtu biće kontaktirani od strane organizatora u roku od 72h po završetku nedelje konkursa i biće obavešteni da je potrebno dostaviti originale fiskalnih računa na uvid kao potvrdu kupovine i učešća.
 • Računi se dostavljaju na adresu: Communis d.o.o, ul. Bulevar Oslobođenja 61, 11000 Beograd, u roku od 5 dana od završetka nedelje nagradnog konkursa. Učesnici mogu dostaviti original fiskalne isečke Communis d.o.o. radnim danima od 9h do 17h.

Način i predaja nagrada

Nakon provere dostavljenih originalnih fiskalnih računa i nefiskalnih isečaka, organizator će formirati konačan spisak dobitnika koji objavljuje na President Fejsbuk i Instagram stranicama u roku od 7 dana od završetka nedelje nagradnog konkursa.

Nedeljne nagrade će biti dostavljene na kućne adrese korisnika nakon završetka konkursa. Nagrađeni učesnici su u obavezi da, na molbu organizatora, budu fotografisani sa svojom osvojenom nagradom prilikom uručivanja iste.

Pravila

President nagradna igra traje do 10.10.2021, a za pravila i učestvovanje posetite www.presidentkuhinja.rs