1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Pošta Srbije organizuje konkurs „Pismo Božić Bati 2023“ do 20. decembra 2023. godine.

Nagrade:

 • 15 nagrada:
  • 6 najboljih pojedinačnih
  • 6 najboljih kolektivnih radova
  • 3 specijalne nagrade

Ukupan broj nagrada: 15

Pravo učešća

Učesnici konkursa mogu biti deca uzrasta do 12 (dvanaest) godina starosti, sa prebivalištem/boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Kako učestvovati?

Deca mogu uzeti učešće u nagradnom konkursu slanjem pojedinačnih radova ili slanjem kolektivnog rada preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Oglasi

U nagradnom konkursu učestvuju likovni i literarni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i dimenziji rada. Nema ograničenja u broju poslatih radova.

Kolektivni rad podrazumeva zajednički autorski rad, dvoje ili više dece, koja pohađaju istu vaspitno-obrazovnu grupu/razred ili više pojedinačnih radova dece iz iste grupe.

Prijava:

 • Učesnici koji prijavljuju pojedinačni rad, uz rad dostavljaju ime autora i datum rođenja autora, kao i kontakt telefon i imejl adresu, adresu, grad/mesto roditelja/staratelja.
 • Učesnici koji preko školske/predškolske ustanove, prijavljuju kolektivni rad, uz rad dostavljaju naziv škole/predškolske ustanove, adresu, grad/mesto, kontakt telefon i imejl adresu ustanove ili učitelja/vaspitača, razred ili vaspitno-obrazovnu grupu i broj dece koji je učestvovao u izradi rada.

Uz radove je potrebno dostaviti i pisani pristanak roditelja/staratelja, na obrascu koji je dat u prilogu ovih uslova ili svojeručno napisan, sa podacima iz pomenutog obrasca.

Oglasi
Oglasi

Predaja radova

Radovi se predaju do 20. decembra 2023. godine na adresu:
Poštanski pregradak 900, 11120 Beograd 35, nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“

Napomene:

 • Radovi pristigli na konkurs se ne vraćaju
 • Radovi moraju biti originalni i izrađeni samostalno

Odabir dobitnika

Radove će ocenjivati Komisija za izbor najboljih radova na nagradnom konkursu Javnog preduzeća „Pošta Srbije”, Beograd pod nazivom „Pismo Božić Bati“.

Komisija će, po završetku konkursa, izabrati šest najboljih pojedinačnih i šest najboljih kolektivnih radova, koji će biti nagrađeni od strane Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, Beograd.

Komisija će izabrati i tri specijalne nagrade:

 • školu/predškolsku ustanovu sa najvećim brojem kvalitetnih radova
 • izdvojeno odeljenje/školu u ruralnom području sa najkvalitetnijim radovima
 • odeljenje dece sa posebnim potrebama sa najkvalitetnijim radovima.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 4. januara 2024. godine na svečanoj dodeli nagrada.

Pošta Srbije objaviće imena i prezimena autora nagrađenih pojedinačnih radova, nazive škola/predškolskih ustanova i vaspitno-obrazovnih grupa/razreda (kod kolektivnih radova), nagrađene radove, fotografije/snimke pobednika, u štampanim i elektronskim medijima, na korporativnom sajtu Pošte Srbije, na zvaničnim stranama Pošte Srbije na društvenim mrežama i Viber grupi.

Pošta Srbije, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeljuje – vaučere u grupnoj konkurenciji za tehničke i druge proizvode i vaučere u pojedinačnoj konkurenciji za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Oglasi
Oglasi

Više informacija

Za više informacija na raspolaganju je imejl adresa marketing@posta.rs.

Pravila

Za pravila posetite www.posta.rs

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!