najdete
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Konkurs NAJDETE na portalu Republika.rs traje od 15.9.2021 do 15.10.2021

Nagrade:

  • Prva nagrada je letovanje u Egiptu 7 dana za celu porodicu, all inclusive 5 zvezdica. Nagrada može da se iskoristi narednih godinu dana.
  • Druga nagrada je dečija soba u Simpu
  • Treća nagrada Pertini Toys puna soba igračaka.
  • Pored glavnih nagrada, učesnike očekuje i mnogo Podravka paketića, Vulkan knjiga za decu.

Opis konkursa

Od 15. septembra do 10. oktobra objavljivaće se fotografije dece koje uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji.
U izboru mogu učestvovati samo deca iz Srbije, starosti do 10 godina.

Da bi vaše dete ušlo u konkurenciju za izbor najlepšeg deteta Srbije, potrebno je da najpre popunite prijavni formular koji se nalazi ispod teksta kojim dajete saglasnost portalu Republika.rs da objavljuje fotografije vašeg deteta. Popunjeni i potpisani prijavni formular skenirajte ili fotografišite i zajedno sa fotografijama pošaljite na mail adresu: najdete@republika.rs

Glasanje

Glasanje počinje odmah posle objavljivanja prvih dečjih fotografija i traje do 15.10.2021 u ponoć.
Glasa se slanjem SMS poruke sa tekstom NAJ (razmak) i redni broj deteta na broj 3333. Cena jedne poruke za MTS i Telenor mrežu je 36,9 RSD (sa PDV-om), a za A1 39,48 RSD (sa PDV-om).

Oglasi

Portal Republika.rs će svakodnevno objavljivati rezultate glasanja, a tok izbora možete pratiti na sajtu https://www.republika.rs/ pod kategorijom NAJ DETE.

Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najviše glasova čitalaca.

Proglašenje pobednika je 15. oktobra ove godine, a uručenje nagrada 18.oktobra.

NAPOMENE

  • Iza ključne reči NAJ ukucajte razmak pa redni broj deteta.
  • Rezultati glasanja i rang lista na našem portalu u kategoriji NAJ DETE ažuriraju se u realnom vremenu odnosno istog trenutka kada se primi SMS poruka od operatera, Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najvećim brojem glasova. Broj SMS poruka sa jednog broja telefona nije ograničen.
  • Od 15. septembra do 10. oktobra 2021. godine objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji. U izboru mogu učestvovati sva deca iz Srbije starosti do 10 godina. Proglašenje pobednika je 15. oktobra ove godine, a uručenje nagrada 18. oktobra. Najlepšu decu, po vašem izboru, očekuju vredne nagrade.

Pristupnica za konkurs i saglasnost

Prijavu za učestvovanje na konkursu možete preuzeti OVDE

Oglasi
Oglasi