Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Podunavlje organizuje nagradni konkurs uz P&G i Ariel koji traje od 10.08.2020 do 15.09.2020.

Nagrade su
Glavna nagrada: 3 x mašina za pranje veša.
Druga nagrada: 5 x Braun pegla za veš TS320.
Utešne nagrade: 10 x Ariel PODs 13pcs.

Konkurs se organizuje u svim maloprodajama Podunavlje.

Za učestvovanje kupi bilo koji deterdženta Ariel i na kasi dobijaš priliku da popuniš nagradni talon. Na talonu se popunjava potrebne podatke (ime i prezime učesnika, konktakt telefon) i odgovori na nagradno pitanje „Ariel koristim za što …?“ i time stiče pravo na učestvovanje na nagradnom konkursu.
Popunjen talon potrebno je ubaciti u obeleženu kutiju koja se nalazi u objetku ili predati na kasi u maloprodajnom objektu.

Oglasi

Nakon završetka konkursa u periodu od 16.09.2020 do 24.09.2020 taloni se šalju u centralu. Potrošač treba sačuvati fiskalni račun.

Proglašenje pobednika je do 30.09.2020. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, orginalnost i kreativnost. Predaja nagrada se izvršava u maloprodajnom objektu PODUNAVLJE AD, u Bačkoj Palanci na adresi Kralja Petra I 29 ili u vremenu, mestu i načinu dogovorenom između organizatora i dobotnika.

Organizator će istog dana, a najkasnije u roku od dva dana od dana odabira dobitnika, kontatirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka.

Za pravila nagradnog konkursa klikni OVDE