Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Program traje od 02.10.2017. godine do 30.11.2017. godine, odnosno do isteka zaliha, a odnosi se na sve maloprodajne objekte Qvattro company doo Beograd, Maxi Commerce doo Veternik, Fortuna market doo Aranđelovac, Aleksandrović doo Negotin, na teritoriji Republike Srbije.

Fond poklona sastoji se od Metalac posuđa i to:
Aluminijumski tiganj 24cm Granit line
Aluminijumski tiganj 28cm Granit line
Aluminijumski duboki 26cm Granit line
Vrednost nagradnog fonda iznosi 45.000€.

Pravo učestvovanja u programu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji kupovinom proizvoda iz Podravka asortimana u vredosti od najmanje 100 dinara prilikom dobijanja fiskalnog računa na kasi u maloprodajnim objektima Qvattro company, Fortuna, Maxi commerce ili Aleksandrović dobija se jedna nalepnica. Prilikom kupovine Vegeta kesica 200g, Vegeta kesica 250g, Vegeta kesica 400g, Vegeta kesica 950g, Vegeta doza 400g, Vegeta s piletinom 150g potrošač dobija jednu “JOKER” nalepnicu, bez obzira na vrednost kupljene Vegete, koja je uslov za dobijanje poklona pored dovoljnog broja ostalih regularnih nalepnica. Ukoliko se na računu nalazi Vegeta i dodatni proizvodi iz Podravka asortimana, potrošač dobija jednu Joker nalepnicu za Vegetu, i srazmerno ostataku računa, odnosno vrednosti ostalih Podravka proizvoda, Pravilima predviđen broj regularnih napelnica. Istovremeno će u maloprodajnim objektima svim potencijalnim učesnicima biti dodeljen i letak na kojem se lepi odgovarajući broj nalepnica.

Kako bi, u periodu trajanja programa lojalnosti stekli pravo na poklon Aluminijumski tiganj 24cm Granit line, učesnici treba da sakupe ukupno 13 nalepnica ( 1 joker nalepnica +12 crvenih nalepnica), iste zalepe na letak i predaju letak u Metalac maloprodajnom objektu.
Kako bi, u periodu trajanja Programa lojalnosti stekli pravo na poklon Aluminijumski tiganj 28cm Granit line, učesnici treba da sakupe ukupno 16 nalepnica (1 joker nalepnica +15 crvenih nalepnica), iste zalepe na letak i predaju letak u Metalac maloprodajnom objektu.
Kako bi, u periodu trajanja Programa lojalnosti stekli pravo na poklon Aluminijumski duboki tiganj 26cm Granit line, učesnici treba da sakupe ukupno 19 nalepnica (1 joker nalepnica +18 crvenih nalepnica), iste zalepe na letak i predaju letak u Metalac maloprodajnom objektu.

Oglasi

Nakon utvrđivanja ispravnosti dostavljenog letka i nalepnica odnosno ispunjenosti uslova za
učestvovanje u programu lojalnosti, zaposleni u Metalac maloprodajnim objektima su dužni da učesnicima u programu lojalnosti, izdaju željeni poklon za koji je ostvario uslov.
Osnov za izdavanje poklona može biti isključivo letak sa popunjenim potrebnim brojem nalepnica
koja učestvuju u program, uključujućiu i jednu JOKER nalepnicu.
Pokloni se mogu preuzeti sledećim u objektima Metalac marketa:
 Novi Sad Bajči Žilinskog 11
 Novi Sad Bulevar oslobođenja 66
 Novi Sad Pavla Papa 1
 Novi Sad Rumenačka 13
 Batajnica Majora Zorana Radosavljevića 83
 Beograd 1 Bulevar Despota Stefana 3
 Beograd 2 Kičevska 19 ( Kod Kalenić pijace)
 Beograd 3 Pijaca Zeleni Venac bb, lokal 23
 Beograd 4 Bulevar Kralja Aleksandra 149
 Beograd 5 Novi Beograd Jurija Gagarina 221,blok 45
 Beograd 6 Borča Ivana Milutinovića broj 70
 Beograd 7 Banovo brdo Požeška broj 83a
 Arandjelovac Ljubička 10
 Negotin Kneza Mihajla broj 80
Za detalje nagradnog programa klikni OVDJE