Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Plazma nagradna igra je na sledećem linku:
www.nagradneigrers.com/tag/plazma/

Nagradni Konkurs se organizuje pod nazivom PLAZMA LETNJE ŠEME koji Konkurs počinje 17.06.2019. godine i traje najkasnije do 18.08.2019. godine u 23.59h ili kraće, u slučaju isteka zaliha.

Pravo učešća na Konkursu imaju punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.
Svaki učesnik konkursa je u obavezi da kupi proizvode iz proizvodnog asortimana Plazme. Pakovanja proizvoda koja učestvuju u konkursu su promotivna, čiji kodovi nose određeni broj bodova i to:
Plazma 75g koje nosi 1 bod,
Plazma 150g koje nosi 2 boda,
Plazma 300g koje nosi 4 boda,
Plazma 600g koje nosi 7 bodova,
Plazma Mlevena 300g koje nosi 4 boda,
Plazma Mlevena 800g koje nosi 10 bodova.

Pravo na nagradu stiču učesnici koji kupe određenu vrstu proizvoda i tom prilikom prikupe najmanje 8 bodova. Pronađi kod sa unutrašnje strane poklopca pakovanja, sakupljaj kodove

Oglasi

Nakon kupovine proizvoda u promotivnom pakovanju potrebno je da učesnik registruje svoj nalog preko websajta www.letnjeseme.rs, nakon čega može unositi kodove sa pakovanja. Registracija učesnika se može izvršiti preko Facebook i Gmail naloga, ili popunjavanjem formulara na sajtu i verifikacijom tog naloga putem sms-a ili e-mail-a. Uneti kodovi sa pakovanja se automatski pretvaraju u bodove određene vrednosti, definisane u tabeli 1. Kada sakupi dovoljan broj bodova, učesnik može odabrati nagradu.

Ukoliko učesnik odabere nagradu u vidu polise međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (porodičnog ili individualnog) dobija sms sa daljim uputstvom o postupku dobijanja nagrade. U SMS poruci biće dostavljen jedinstveni verifikacioni kod i naveden link preko kojeg će se dobitnik ulogovati na rezervacioni sistem osiguravajuće kuće GENERALI OSIGURANJE, a.d.o., preko kojeg će popuniti podatke potrebne za izdavanje polise osiguranja. Polisa osiguranja sa pratećom dokumentacijom biće dostavljena na e-mail adresu dobitnika.
Osigurana lica na osnovu polisa međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (standard pokriće, suma osiguranja EUR 30.000,00, period osiguranja 12 dana jednokratno) mogu biti

Preuzimanje robnih nagrada će se obaviti u prostorijama JP POŠTA SRBIJE, a.d., prema spisku lokacija/objekata koje se mogu videti preko web sajta.

Oglasi
Oglasi

Za pravila i unos naloga poseti letnjeseme.rs