9 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Plazma je neizostavan saputnik svakog putovanja, a ovog leta za svoje verne potrošače organizuje nagradnu igru „Putovanje puno Plazme“ u kojoj počev od 10. jula možete osvojiti dnevne, nedeljne ili glavnu nagradu – fantastični Plazma kamper Coral Axess 650.

Novi Sad, 29. i 30. jula na dobro poznatoj lokaciji – Štrand (ispod mosta) od 8 do 12 časova i od 16 do 20 časova!

Plazma karavan

A da je Plazma – Za svaki put uvek puna iznenađenja, u periodu od 8. jula do 13. avgusta stiže Plazma karavan u čak 5 gradova: Požarevac, Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac, i donosi nezaboravnu zabavu i sjajne aktivacije za sve generacije.

Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme. Imaćete prilike da uživate u raznim aktivacijama za celu porodicu, ali i da zavrtite “Točak sreće”, i ako ste srećne ruke zavirite u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera.

Oglasi
  • Prvi domaćin Plazma Karavana, 8. i 9. jula od 16.00 do 21.00 časova biće grad Požarevac, zato dođite u Sportski centar Požarevac i uživajte u bogatom programu
  • Sledeća stanica Plazma karavana je Beograd, 15. i 16. jul na Adi Ciganliji, Kameni grad, od 10.00 do 16.00 časova.
  • Sjajnu atmosferu Plazma karavan donosi i u Novi Sad, 29. i 30. jula od 10.00 do 16.00 časova na dobro poznatoj lokaciji – Štrand (ispod mosta) – odloženo je zbog loših vremenskih uslova za 29. i 30. jula
  • Poslednje dve stanice Plazma karavana su Niš i Kragujevac.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Za više informacija posetite stranicu sa pravilima
www.nagradneigrers.com/plazma-nagradna-igra-2023-plazma-za-svaki-put-i-nagrade/

Nagradna igra

Leto je savršeno vreme za otkrivanje novih destinacija i sticanje nezaboravnih iskustava, a Plazma je neizostavan detalj koji nosimo sa sobom, jer sa njom osećaj je kao kod kuće, uvek i gde god da smo. Plazma, kao dosledni saputnik svakog putovanja u periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

Spremite se za putovanje puno Plazme, jer vas svaki dan očekuje 10 Plazma kofera, dok će četiri srećna dobitnika osvojiti Opel Crossland automobile. A najveća sreća čeka dobitnika glavne nagrade – fantastični Plazma kamper pun Plazme stvoren za svaki put.

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450g Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa.

Oglasi
Oglasi

Pravila nagradne igre su na www.nagradneigrers.com/plazma-nagradna-igra-2023-plazma-za-svaki-put-i-nagrade/

Subscribe
Notify of
9 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!