Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Velika Pionir nagradna igra 2019 traje u periodu od 20.11.2019.godine do 19.12.2019.godine.

NAGRADE ZA DOBITNIKE SU:
Glavna nagrada:
1 PUTNIČKI AUTOMOBIL –KIA SPORTAGE 1.6 GDI EX FRESH –vulkansko crvene boje
Uz vozilo se dobija na poklon komplet obavezne opreme, kao i patosnice od velura.
Druga nagrada:
5 x ZIMOVANJE NA ZLATIBORU -za dve odrasle osobe u (Grand hotelu Tornik 5*) 6 dana/5 noći na bazi polupansiona uz mogućnost doplate za dodatne članove porodice, dvoje dece do 6 godina u pratnji jednog ili oba roditelja-gratis.
Aranžman se ne može koristiti u periodu trajanja Nove godine i drugih aktuelnih paketa.
Treća nagrada:
8 x WELLNESS vikend u Vrnjačkoj banji Hotel Slatina 4*–za dve odrasle osobe (3 dana /2 noćenja na bazi polupansiona uz mogućnost doplate za dodatne članove porodice, neograničena mogućnost korišćenja SPA centra.
Četvrta nagrada: 30 x električni šporet ALFA PLAM
Peta nagrada:40 x električni aspirator ALFA PLAM
Šesta nagrada: 50 x električni rešo ALFA PLAM
Sedma nagrada:80 x PIONIR PAKET slatkih proizvoda

Pravo učešća u nagradnoj igri i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa pribivalištem u RS (bez teritorije Kosova i Metohije) iznad 18 godina, koja u periodu trajanja nagradne igre u svim trgovinskim radnjama na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije), ostvare kupovinu bilo kojeg Pionirovog proizvoda u vrednosti od najmanje 500 dinara na jednom računu.

Za učešće u nagradnoj igri:
1. Učesnik je dužan da pošalje SMS poruku na broj 3322, u periodu od 20.11.2019.godine od 00:00 časova do 19.12.2019. godine u 12 časova, sa sledećom sadržinom:
BI broj sa fiskalnog računa(razmak)IME(razmak)PREZIME(razmak)MESTO PREBIVALIŠTA(primer: 771835 Petar Petrović Beograd) na broj 3322, a cene poruke su kao u redovnom saobraćaju (MTS 3,60, Telenor 3,60 i VIP 3,48 dinara) i sačuvaju original ili kopiju računa i isečak kao dokaz o kupovini.
Fiskalni račun, čiji se Bi broj šalje mora da bude izdat u periodu trajanja nagradne igre uz ispunjavanje ostalih kriterijuma nagradne igre. Jedinstven BI broj sa fiskalnog računa može biti poslat SMS-om samo sa jednog telefonskog broja. Svaki punoletni učesnik nagradne igre ima pravo da pošalje neograničen broj SMS poruka, uz uslov da se u svakom pojedinačnom slučaju radi o drugom broju fiskalnog isečka i da se to dešava u periodu trajanja nagradne igre.
ili
2. Uslov za učestvovanje u nagradnoj igri putem WEB servisa je sledeći
Na predviđenom mestu na sajtu www.pionir.rs/nagradnaigra unose se sledeći podaci:Bi broj ime i pezime, mesto prebivališta i broj telefona. Tokom unosa podataka učesnik je dužan da se saglasi da prihvata pravila nagradne igre i da je saglasan da se njegovi podaci koriste samo u svrhu nagradne igre i da će biti korišćeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Oglasi

Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog telefonskog broja, imena, adrese i ličnih identifikacionih podataka može da osvoji samo jednu nagradu tokom cele kampanje, bez obzira na to koliko se puta izvuče kao dobitnik sa različitim šiframa.

Izvlačenje nagrada biće obavljeno u Beogradu, Bulevar despota Stefana broj 15, dana 19. decembra 2019. godine u 14 časova.

Dobitnici nagrada će na dan izvlačenja nagrada biti obavešteni telefonski putem, minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme (uključujući i taj dan izvlačenja nagrada), a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 1 dana od dana prijema SMS, na telefon priređivača na broj 064/6492 990 u vremenu od 9 sati do 12 sati. Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Konačan spisak sa imenima dobitnika biće objavljen u dnevnom listu ‘Danas’ po završetku nagradne igre, odnosno 30.12.2019.godine i na internet stranici www.pionir.rs/nagradnaigra

Oglasi
Oglasi

Za pravila i prijavu kliknite OVDE