Nagrade za P&G konkurs - iPad Pro, Gift card i zara vaučer
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje

P&G nagradna igra uz Always, Pantene, Tampax i Venus traje od 9.8.2021 do 21.9.2021

Nagrade:

 • 1 x Apple iPad Pro
 • 3 x 250 EUR ZARA vaučer
 • 5 x 10.000 RSD Fashion & Friends poklon kartica

Ko može učestvovati?

U nagradnom konkursu pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina
od datuma početka konkursa.

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koja dva proizvoda (Always, Pantene, Tampax i Venus) u nekom od Mercator, Roda ili Idea objekata i obvezno sačuvaj račun kao dokaz o kupovini!
 2. Ispod nagradnog posta na Always Srbija Facebook stranici postave foto komentar na temu “Kako vam ovi brendovi leto čine lepšim”
 3. Možeš da osvojiš vredne nagrade

Uslovi za fotografije:

 1. Fotografije moraju biti originalne i realne, istinite, u skladu sa temom Konkursa, bez natpisa, logotipa, brendova ili bilo kog drugog sadržaja koji može sadržati autorska prava koja nisu prava učesnika
 2. ne smeju da sadrže vulgaran ili neprikladan sadržaj, ne smeju da podstiču nasilje, niti vređanje
 3. na fotografiji ne smeju biti prikazana deca
 4. ne smeju da prikazuju konzumaciju duvana ili alkohola, niti da promovišu mržnju ili neodgovorno ponašanje
 5. ne smeju da sadrže bogohulni, klevetnički, nepristojni, seksualno eksplicitni, uvredljivi, politički i / ili kulturno osetljivi sadržaj, niti da promovišu nasilje, mizoginiju ili se odnose na ilegalne aktivnosti, kao ni da promovišu diskriminaciju na osnovu rase, religije, pola, nacionalnog porekla, fizičkog invaliditeta, starosti ili koji krše prava treće strane ili zakona

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti fotografije. Najkreativnije fotografije izabraće žiri koji je određen od strane organizatora nagradnog konkursa, nakon pregleda svih objavljenih fotografija o zapisa u skladu sa pravilima konkursa.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka Konkursa, na Always Srbija Facebook stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Oglasi

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Always Srbija Facebook stranice. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.
Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada, a podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Makedonska 12, sprat I, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila

Za učestvovanje i pravila P&G nagradnog konkursa uz Always, Pantene, Tampax i Venus poseti Always Srbija Facebook