Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

P&G konkurs traje od 01.10.2021 u 00.00 do 31.10.2021. u 23.59 na Facebook stranici Herbal Esencess Srbija

Nagrade:

1 x putni kofer (2/1 set)
4 x Zara vaučer u vrednosti od 50 eura (dinarska protivvrednost)

Pravo učešća

Pravo učešća imaju samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnici aktivnih Facebook naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora/Korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Oglasi

Mehanizam konkursa

Konkurs se sprovedi online, na Facebook stranici Herbal Esencess Srbija u periodu od 01.10.2021 u 00.00 do 31.10.2021. u 23.59.

Radi učešća učesnik treba da u toku trajanja konkursa:

  1. Kupi bilo koji Herbal Essences proizvod u nekoj od Lilly drogerija na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. Poseti Herbal Essences Srbija Facebook stranicu i u komentaru ispod posta o konkursu duhovito opiše svoj nezaboravni doživljaj sa putovanja

Uslovi učešća da bi prijavljivanje bilo validno:

  1. svaki Učesnik mora imati pravo na učestvovanje u skladu sa svim uslovima pravila
  2. postavljanje komentara kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir)
  3. jedan komentar (opis dogadjaja) može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika, a svaki Učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara
  4. radi učešće u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani
  5. posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanje kupovine Herbal Essences proizvoda u Lilly drogerijama u toku trajanja konkursa je neophodno

Odabir pobednika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora P&G Srbija, izabraće najduhovitije komentare koji odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su postavili te komentare.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Imena pet najuspešnijih učesnika nagradne igre će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti putem komentara ispod posta u kom se konkurs realizovao kao i putem storija sa tagovanim imenima najuspešnijih Učesnika na Facebook stranici Herbal Essences Srbija.

Oglasi

Realizacija nagrade

Nakon objave komentara i storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da dobitnici u roku od 5 dana jave putem direktne poruke (direct massages) facebook profila Herbal Essences Srbija radi provere.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora. Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru

Pravila P&G Herbal Essences konkursa

Pravila P&G konkursa u PDF-u pogledaj OVDE