Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

PerSu nagradni konkurs se sprovodi u periodu od 01.08.2021 do 22.08.2021. godine (kraj konkursa 22.08.2021. u 00h)

Nagrade su:
Prvoplasirani dobitnici, njih 2 (dvoje) sa najkreativnijim fotografijama na zadatu temu nagradnog konkursa “Naša SuPer letnja avantura” će dobiti nagradno putovanje u Grčku (Leptokarija) za 4 osobe (2 odrasle + 2 dece) u vrednosti od 45.000,00 dinara sa PDV-om po putovanju.
Drugoplasirani dobitnici, njih 5 (pet), će dobiti po jedan mobilni telefon (Xiaomi Redmi 9T), u vrednosti od 24.000,00 rsd sa PDV-om po komadu.
Trećeplasirani dobitnici, njih 10 (deset), će dobiti po jedan PerSu poklon paket u vrednosti od 1.000,00 rsd sa PDV-om po komadu

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja prebivalište imaju u Republici Srbiji. U konkursu ne mogu učestovati zaposleni kod Organizatora, Partnera u konkursu i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Uslovi za učešće na konkursu su:
– Kupovina u PerSu marketu (spisak na sajtu https://persu.rs/marketi) iznos na fiskalnom računu mora biti minimalno 1.000,00 dinara, a jedna stavka računa neki
od Vino Župa proizvoda (rakije, vina, La Vita ili La Viva sok).
– Sačuvajte fiskalni račun i posetite sajt https://persu.rs/persu-nagradni-konkursi.
– U predviđeni formular unesite svoje kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona).
– Jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput (Učesnik ima pravo da učestvuje samo jednom prijavom).
– Svi učesnici treba da u skladu sa temom konkursa „Naša SuPer letnja avantura“, uploaduju kreativnu fotografiju na sajtu https://persu.rs/persu-nagradni-konkursi

Oglasi

Najkreativnije i najzanimljivije fotografije koje odabere stručni žiri će biti nagrađene.

Organizator će 31.08.2021. godine objaviti imena dobitnika na PerSu sajtu (www.persu.rs) i društvenim mrežama (Facebook i Instagram). Istog dana, a najkasnije u roku od 2 dana od dana završetka konkursa, Organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo dobitnik koji se za istu prijavio na sajtu https://persu.rs/persu-nagradni-konkursi i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu.

Za pravila i učestvovanje poseti persu.rs/persu-nagradni-konkursi

Oglasi
Oglasi