2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Patos nagradna igra se priređuje na teritoriji Republike Srbije u periodu od 26.04.2022. godine do 27.07.2022.

Nagrade:

 • 5 x Električni dečiji trotinet DENVER SCK-5400
 • 10 x mobilni telefon Xiaomi Redmi 9 A EU 2+32 Granite Grey
 • 40 x Dečiji bicikl BOOSTER PLASMA 240
 • 40 x pametni sat
 • 300 x Bežične Slušalice Soulful TWS SLL-52

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

U nagradnoj igri mogu učestvovati i maloletna lica, za čiju prijavu i učešće je potrebna saglasnost roditelja, staratelja ili drugog zakonskog zastupnika.

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposlena lica kod Priređivača, ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica (roditelji, deca, supružnici odnosno vanbračni partneri i druga lica koja žive sa njima na istoj adresi).

Oglasi

Proizvodi učestvuju u nagradnoj igri

Proizvodi na osnovu čije kupovine lice stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri su:

 • Patos Spicy Flavour 40 gr
 • Patos Rolls 40 gr
 • Patos Nachos 40 gr
 • Patatos Klasik 40 gr
 • Patatos Paprika 40 gr

Svi navedeni proizvodi biće obeleženi reklamnom lentom.

Kako učestvovati?

 1. Kupite PATOS proizvod iz pravila obeleženih lentom u svim maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srbije, za vreme trajanja nagradne igre
 2. Svaka kesica proizvoda iz pravila sadrži po jednu sličicu životinje ili potencijalne nagrade.
 3. Lepite sličice životinja kao i jednu sličicu potencijalne nagrade na odgovarajuća mesta u albumu PATOS ZOO.

Album se kupuje u svim maloprodajnim objektima , po maloprodajnoj ceni od 30,00 dinara.

Za spisak radnji kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi

NAGRADE:

Po ispravnom i tačnom popunjavanju celog albuma, dobitnik se javlja na broj telefona kontakt centra 061/614-24-24 svakog radnog dana od 09-17 časova , ili šalje elektronsku poštu sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, JMBG, adresa stanovanja i kontakt telefon) na e-mail: patos@puzzle.rs, gde će dobiti dalje instrukcije za preuzimanje osvojene nagrade.

Napomene:

 • Album se sastoji od 23 komada različitih sličica životinja i jednom sličicom sa nagradom koja
 • se nalazi na poslednjoj strani albuma.
 • Svako mesto za lepljenje sličice na albumu je jasno obeleženo i numerisano. Takođe, svaka sličica je numerisana na poleđini, pa učesnik lepi izvučenu sličicu sa brojem na numerisano mesto u albumu predviđeno za lepljenje, a koje odgovara broju na poleđini sličice.
 • Takođe, na albumu je jasno i precizno određeno mesto koje je predviđeno za lepljenje sličice nagrade i nalazi se na poslednjoj strani albuma. Sličicu nagrade je dozvoljeno nalepiti isključivo na mestu u albumu predviđenom za njeno lepljenje.
 • Sve sličice moraju biti zalepljene precizno i na odgovarajuće mesto u albumu.

Dobitnici

Kada učesnik ispravno popuni ceo album, uključujući i sličicu nagrade, ostvario je pravo na nagradu čiju sličicu je izvukao i zalepio na odgovarajuće mesto u albumu.
Svaki učesnik može popunjavati neograničen broj albuma, i samim tim ostvariti pravo na onoliko nagrada koliko albuma popuni.

Dodela nagrada

Po ispravnom i tačnom popunjavanju celog albuma, dobitnik se javlja na broj telefona kontakt centra 061/614-24-24 svakog radnog dana od 09-17 časova , ili šalje elektronsku poštu sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, JMBG, adresa stanovanja i kontakt telefon) na e-mail: patos@puzzle.rs, gde će dobiti dalje instrukcije za preuzimanje osvojene nagrade.

Nagrade se dostavljaju dobitnicima na kućnu adresu o trošku priređivača, uz prethodni dogovor oko termina dostavljanja.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik predstavniku priređivača daje ispravno popunjen album na uvid, kojom prilikom se perforirani deo albuma sa sličicom nagrade cepa i razmenjuje za osvojenu nagradu.

Nagradu je moguće preuzeti i lično u sedištu priređivača, ukoliko je takav dogovor dobitnika i priređivača prilikom validacije pozivom kontakt centra.

Nagrade će biti uručene svim dobitnicima najkasnije do 11.08.2022. godine.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko se dobitnik nagrade ne odazove pozivu priređivača da primi nagradu ili nagrada ne bude uručena krivicom dobitnika najkasnije do 24.06.2022.godine, smatraće se da je dobitnik odbio da primi nagradu i on je više ne može potraživati od priređivača.

Pravila

Patos nagradna igra traje 27.07.2022, a za pravilnik posetite www.patos.rs

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!