Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Patos nagradna igra je na plavom linku ispod
> Patos nagradna igra <

Patos nagradna igra 2021 se održava od 12.4.2021 do 12.5.2021 u Mercator, Roda i Idea marketima u bolje snabdevenim objektima.

Nagrade su:
30 x Električni trotinet DENVER SEL65220BLACK (T1)

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije. Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposlena lica kod Priređivača, ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre (PUZZLE AGENCY DOO BEOGRAD (ČUKARICA), MERCATOR – S DOO , GMD SOLUTIONS DOO i drugi), kao i članova uže porodice ovih lica.

Proizvodi sa kojima se učestvuje u nagradnoj igri:
Patos Spicy 100 gr
Patos Rolls Hot Pepper 100 gr
Patos Nacho Cheese 100 gr

Oglasi

Učestvovanje
Potrošač kupovinom bilo kog proizvoda, navedenih ovim pravilima, u Idea, Roda, ili Merkator maloprodajnim objektima, stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri. Po izvršenoj kupovini potrošač dobija fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi jedinstveni numerički kod, koji se sastoji od 18 karaktera.
Radi učestvovanja u nagradnoj igri potrebno je da potrošač pošalje predmetni jedinstveni kod sa isečka slanjem SMS poruke na broj 4242.
Potrošači mogu slati svoje Kodove počev od 12.04.2021. godine od 00.01 časova, svakog dana, a najkasnije do 23:59 časova, 11.05.2021. godine, čime dobijaju mogućnost da postanu dobitnici jedne nagrade iz nagradnog fonda definisanog ovim pravilima.

Učesnik koji je poslao Kod putem SMS poruke dobiće povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.
Cena standardne SMS poruke u mreži operatera iznosi:
– za korisnike MTS mreže 3,60 dinara,
– za korisnike Telenor mreže 3,60 dinara, a
– za korisnike VIP Mobile mreže 3,48 dinara, sa uračunatim PDV-om

Potrošač koji, u periodu navedenom u prethodnom stavu, pošalje ispravan (validan) Kod sa isečka izdatog u maloprodajnom objektu Idea, Roda, ili Merkator, nakon izvršene kupovine proizvoda navedenih ovim pravilima, smatra se učesnikom u nagradnoj igri.

Izvlačenje kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 13.04.2021. godine do 12.05.2021. godine, u 9:00 časova. Kodovi se izvlače automatski, putem posebno definisanog softvera koji će, metodom slučajnog odabra iz baze svih pravilno poslatih kodova izvući dobitnike. Slučajnom metodom se izvlači jedan dobitni kod dnevno. U isto vreme se za dobitni kod izvlače tri rezervna koda, čiji se redosled utvrđuje hronološki po vremenu izvlačenja. Učesnici čiji su kodovi izvučeni se obaveštavaju SMS porukom automatski u trenutku izvlačenja.

Oglasi
Oglasi

SMS porukom učesnik se obaveštava da je njegov kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na telefon kontakt centra i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade.
Učesnik čiji je Kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Kontakt centar će učesnike, kontaktirati najkasnije u roku od 3 radna dana od trenutka izvlačenja Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 13.05.2021. godine, a najkasnije do 04.06.2021. godine, u skladu sa ovim pravilima.

Za pravila Patos nagradne igre 2021 klikni OVDE