Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Pantene konkurs se organizuje u periodu od 25.02. do 21.03.2021. na Facebook stranici Pantene Srbija, kao i u svim objektima Mercator radnji, isključivo na teritoriji Srbije

Nagrade su:
3 x Retro bicikl
50 x majica Ivica i majica

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Zaposleni kod Organzatora, P&G Srbija, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže
porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Za učestvovanje u konkursu, potrebno je da učesnici:
1. Kupe bilo koji Pantene proizvod u bilo kojoj Mercator, Idea ili Roda prodavnici u Srbiji, u period trajanja konkursa
2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
3. U komentaru ispod nagradnog posta na Pantene Srbija Facebook stranici napišu priču o omiljenoj ruži koju su dobili

Oglasi

Svaki učesnik može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da osvoji samo jednu nagradu, ukoliko žiri prepozna njegovo delo kao adekvatno na osnovu parametara koji se pre svega odnose na kreativnost.

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti po oceni stručnog žirija.
Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa, najkasnije do 31.03.2021. na Facebook stranici Pantene Srbija (https://www.facebook.com/PanteneSrbija)

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Pantene Srbija (https://www.facebook.com/PanteneSrbija) najkasnije 7 dana od dana objave sa podacima: puno ime i prezime, adresa stanovanja, broj mobilnog telefona, kao i fotografijom računa kao dokazom o kupovini proizvoda. Nagrade će biti dostavljene kuririskom službom na kućnou adresu.

Dodela nagrada će biti sprovedena slanjem poklona kurirskom službom na kućnu adresu najkasnije 30 dana od dana proglašenja pobednika.

Za učestvovanje i pravila kliknite OVDE