Pantene nagradna igra u IDEA, Roda i Mercator
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pantene nagradni konkurs traje od 18.03.2024. u 00.00 do 13.04.2024. u 23.59

Nagrade:

  • 1 x Braun Silk- expert Pro 5
  • 3 x poklon kartica BPM u dinarskoj protivvrednosti od 200 evra
  • 20 x Pantene set (šampon, balzam i maska za)

Pravo učešća

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće.

Zaposleni kod organizatora/korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Kako učestvovati?

  1. Kupi bilo koji Pantene proizvodu bilo kom Mercator, Idea ili Roda objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa koji dokazuje kupovinu proizvoda biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu),
  3. Poseti @pantene.srbija Instagram profil i u komentaru ispod posta o konkursu na što kreativniji način svojim rečima podeli svoje iskustvo: Kako je Pantene promenio način na koji brinete o svojoj kosi?

Napomene:

  • Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
  • Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Odabir pobednika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće poslednjeg dana takmičenja najkreativnije komentare koji odgovaraju temi konkursa

Oglasi

Objava pobednika

Imena 24 najuspešnija učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @pantene.srbija

Dodela nagrada

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @pantene.srbija radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora i poštansih servisa.

Pravila i prijava

Za učestvovanje posetite @pantene.srbija

Pantene nagradna igra traje do 13.04.2024, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!