Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pantene nagradna igra traje od 01.07.2022 do 31.07.2022 u 23:59 u dm prodavnicama.

Nagrade:

 • 1 x Dyson Airwrap
 • 2 x Diopta vaučer u vrednosti od 25.000 dinara
 • 4 x Zara vaučer u vrednosti od 10.000 dinara

Pravo učešća

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica – stariji od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod P&G Srbija i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Kako učestvovati?

 1. Tokom jula kupi bilo koji Pantene proizvod u dm drogerie na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 3. Postavi fotografiju ili reel na svoj javni IG profil i pokaži fotografiju/video svoje lepe i zdrave kose koja je negovana i preko leta
 4. Taguj (označi) instagram profile @pantene.srbija i @dm_srbija uz obavezan hashtag #NegovanaPanteneKosa

Važno!

Instagram story kao format ili Instagram tv prikaz, ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir.

Oglasi

Napomene:

 • Fotografija/video mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.
 • Prijavljivanje i postavljanje fotografije/videa kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (fotografije/videa koje su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir)
 • Originalnost fotografije/videa je isključiva odgovornost učesnika.
 • Fotografija/video moraju biti u skladu sa propozicijama konkursa i svi navedeni uslovi su postavljeni kumulativno.
 • Jedna ista fotografija/video može biti postavljena samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj fotografija/ videa
 • U slučaju da jedna ista fotografija/video bude primljena sa strane dva ili više profila, biće validna samo fotografija/video koja je prema hronološkom redosledu vremena prijema bila prva primljena
 • Ukoliko fotografija/video ne bude ispunjavala neki od navedenih uslova, učešće neće biti validno i Učesnici koji su postavili takve fotografije/videa će biti diskvalifikovani.

Fotografija ne sme:

 • sadržati sliku prikaz dece
 • ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, niti smeju predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga
 • Ostala pravila pogledajte OVDE

Odabir dobitnika

Sedam najkreativnijih fotografija/videa biće izabrane od strane žirija imenovanog od strane organizatora nakon pregleda svih fotografija/videa nastalih prema svim propozicijama ovog konkursa, te utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa o kupovini Pantene proizvoda u DM drogerijama u toku trajanja konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @pantene.srbija u roku od 5 dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Objava dobitnika

Imena 7 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story na profilu @pantene.srbija u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Pravila

Pantene nagradna igra traje do 31.07.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!