Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Panasonic kreativni konkurs traje od 22.12.2021. do 20.2.2022.

Nagrade:

  • 1 x Panasonic LUMIX DC-G9MEG-K (komplet sa 12-60mm objektivom), komercijalne vrednosti 169.990 RSD

Pravo učešća

Konkurs je otvoren svim punoletnim licima iz Republike Srbije.

Opis

Učesnik/učesnica treba da kreira (snimi i edituje) kratak video koji, po njegovom/njenom mišljenju, pokazuje njegov/njen talenat i veštine u snimanju i editovanju videa. Maksimalna dužina videa koja se prihvata u konkursu je 3 minuta. Unutar ta 3 minuta, barem 10 sekundi treba da bude posvećeno kratkom objašnjenju u kojem učesnik/učesnica navodi zašto baš on/ona treba da dobije nagradu i kako bi mu/joj nagrada pomogla u radu.

Kako učestvovati?

  1. Snimi kreativan video trajanja do tri minuta
  2. U tom videu u barem 10 sekundi objasni zašto baš ti trebaš dobiti LUMIX G9
  3. Stavi ga na YouTube
  4. Pošalji link na https://www.osvojig9.com/

Registracija

Učesnici se mogu registrovati za konkurs na formi na sajtu www.osvojig9.com. Registracija mora da sadrži sva popunjena polja (ime, prezime, e-mail adresa i link na video). Učesnici moraju da se slože sa uslovima konkursa.

Oglasi

Svaki učesnik/učesnica se za konkurs može registrovati samo jednom, s jednim originalnim videom. Učesnik/učesnica registracijom potvrđuje da je autor videa i da na njemu ima sva prava korišćenja. Ako se naknadno utvrdi da je prijavljeni video vlasništvo trećih strana, učesnik/učesnica će biti diskvalifikovan/diskvalifikovana. Za štetu vlasnicima autorskih prava odgovara isključivo učesnik/učesnica koji je prijavio/prijavila video.

Napomene

Konkurs je namenjen licima koja, po sopstvenoj proceni, imaju srednje ili napredne veštine kreiranja video sadržaja, na poluprofesionalnom ili profesionalnom nivou uključujući vizualne snimatelje i umetnike.

Tema videa je posve slobodna, bitno je da pokazuje veštine snimanja učesnika. Ukupna dužina videa koji se prijavljuje za konkurs treba da bude do 3 minuta, od čega barem 10 sekundi treba da bude sopstveno objašnenje zašto učesnik smatra da baš on/ona zaslužuje nagradu i kako bi mu/joj nagrada pomogla u radu.

To objašnjenje može da se snimi kao “selfi” snimak, ali može i da bude u formi govorne izjave montirane preko videa (“voiceover”). Ekspertni žiri sastoji se od predstavnika organizatora i videoprofesionalaca.

Oglasi
Oglasi

Registracijom na konkurs, učesnik/učesnica pristaje na obradu ličnih podataka i objavu svog imena I prezimena na web stranama i društvenim mrežama Organizatora u slučaju da osvoji nagradu.
Učesnik i autor videomaterijala daje Organizatoru i njegovim partnerima ne-ekskluzivnu, besplatnu licencu da video koji je prijavio koriste u svojim marketinškim materijalima prema vlastitoj proceni I potrebama, vremenski neograničeno, na području Republike Srbije.

Odabir pobednika

Stručni žiri će među svim prijavama učesnika odabrati najbolji video.

Ocenjivanje videa

Svi prijavljeni videi biće ocenjeni od strane ekspertnog žirija. Žiri će, prema subjektivnoj evaluaciji, uzeti u obzir kvalitet videosnimka i videomontaže, originalnost i sofistikaciju i na osnovu toga odabrati pobednika. Odluka žirija je konačna.

Dodela nagrada

Ekspertni žiri će da proglasi pobednika najkasnije 1.3.2022. i da objavi ime i prezime pobednika na Facebook strani Panasonic Srbija i na web strani www.osvojig9.com.

Organizator će pobednika kaktirati putem e-mail adrese koju je naveo prilikom registracije. Ako se pobednik ne javi unutar tri radna dana od slanja e-maila, Organizator će da ga kontaktira ponovo. Ako se ni nakon toga ne javi unutar tri radna dana, Organizator ima pravo odabrati novog pobednika.

Pobednik preuzima obavezu da u roku od mesec dana od preuzimanja nagrade snimi kratki video (do tri minuta) u kojemu opisuje svoja iskustva sa novim fotoaparatom i preda ga na korišćenje Organizatoru, koji ga ima pravo objaviti na svojim društvenim mrežama i drugim kanalima komunikacije.

Nagrada se isporučuje lično pobedniku u prostorijama Organizatorovog maloprodajnog partnera Josipović d.o.o., Risovačka ulica 8, 11077 Beograd, na datum dogovoren s pobednikom, ali najkasnije u roku od 45 dana od proglašenja.

Oglasi
Oglasi

Pravila

Panasonic nagradna igra traje 20.02.2022, a za učestvovanje posetite https://www.osvojig9.com/

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!