Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Pampers nagradna igra traje od 03.10.2022 do 30.10.2022 do 23:59 u prodavnicama na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 10 x Braun blender

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Kako učestvovati?

  1. Kupite bilo koje Pampers pelene u u Idea, Roda i Mercator prodavnicama u periodu trajanja konkursa
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave nagradnog posta na LINKU OVDE na Instagram profilu Pampers Srbija (@pampers_srbija) ostavite kreativni komentar na temu „Omiljena hrana vaše bebe“

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa.

Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Validacija dobitnika

Na kraju takmičenja, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava dobitnika

Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @pampers_srbija Instagram stranici.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @pampers_srbija

Pamper nagradna igra u Lilly traje dp 31.10.2022, a za pravila kliknite OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments