Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pampers nagradna igra u Lilly traje od 01.09.2022 do 30.09.2022 u 23:59.

Nagrade:

  • 5 x LG prečišćivač vazduha

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka naradne igre.

Zaposleni kod P&G SRbia kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Kako učestvovati?

  1. Kupite Pampers Harmonie pelene u nekoj od Lilly Drogerie prodavnica u periodu trajanja nagradnog konkursa
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru nagradnog posta koji se nalazi OVDE napišite kreativan nastavka rečenice „Kada je moja beba srećna…“

Validacija dobitnika

Na kraju nagradne igre, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga.

Oglasi

Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Objava pobednika

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici u storiju.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.
Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Oglasi
Oglasi

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje nakon kupovine posetite @pampers_srbija

Pamper nagradna igra traje do 30.09.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!