Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pampers kampanja se organizuje u periodu od 1.12.2021. do 31.12.2021. u 23:59h

Nagrade:

4 x PHILIPS AC0830/10 prečišćivač vazduha

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.

Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Oglasi

Kako učestvovati u Pampers konkursu?

Za učestvovanje u Pampers konkursu potrebno je:

  1. Kupite bilo koje pakovanje Pampers pelena u prodavnicama Aksa tokom decembra
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini
  3. Budu kreativni i opišu novogodišnju noć iz perspektive njihove bebe u komentaru ispod objave na @pampers_srbija IG profilu, koristeći sledeće dve reči: Pampers i Komfort

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane Pampers Srbija – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Oglasi

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila i učestovanje

Za učestvovanje kliknite OVDE

Pampers nagradne igre traje do 31.12., a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!