Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pampers nagradna igra/kampanja se organizuje u periodu od 21.6.2023 do 30.6.2023. isključivo na teritoriji Srbije.

Nagrade:

  • 3 x profesionalno studijsko slikanje beba i njihovih mama

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod organizatora, P&G Srbija, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koja direktno ili indirektno učestvuju u organizaciji ili sprovođenju konkursa, kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

Da bi učestvovali u konkursu, potrebno je da učesnici:

  1. U komentarima posta na Instagram profilima Aleksandre Vasković @mrs.vaskovic, Tamare Milićević @tamaramiliceviccc ili Stevan Pijale @stevanpiale napišu kreativan komentar koji opisuje razloge zadovoljstva njihovih pratilaca korišćenjem Pampers pelena

Napomene:

Svaki učesnik/ca može da učestvuje koliko god puta želi, ali ispunjava mogućnost da osvoji samo jednu nagradu od strane svakog od pojedinačnih influensera, ukoliko žiri prepozna njegovo/njeno delo kao adekvatno na osnovu parametara koji se pre svega odnose na
kreativnost

Odabir dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti po oceni stručnog žirija.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa, na Instagram profilima Alekandre Vasković, Tamare Milićević i Stevana Pijalea.

Validacija pobednika

Nakon završetka nagradne igre organizator će raditi na validaciji dobitnika. Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem @pampers_srbija Instagram naloga.

Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, slanjem uputstva za preuzimanje nagrade na e-mail adresu najkasnije 30 dana od dana proglašenja pobednika.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti Instagram profilima Aleksandre Vasković @mrs.vaskovic, Tamare Milićević @tamaramiliceviccc ili Stevan Pijale @stevanpiale

Pampers nagradna igra traje do 30.06.2023, a za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!