Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Oreo nagradna igra je na plavom linku ispod

>Oreo nagradna igrA<

Trajanje:

Oreo nagradni konkurs za naj Oreo kolač počinje 06.12.2021. godine, u 00:01h, i završava se 26.12.2021. godine u 23:59h., a organizuje se za teritoriju Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije).

Nagrade:

  • 20 najkreativnijih osvaja vaučer za kupovinu u Tehnomaniji u iznosu od 5000 RSD.

Pravo učestvovanja

Učesnici Oreo nagradnog konkursa mogu biti sva fizička lica starija od 18 godina s adresom prebivališta u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) koji ispunjavaju uslove za učešće.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni, vlasnici i uprava priređivača, ili u kompanijama povezanim sa priređivačem, ni zaposleni u grupi kompanija u vlasništvu Mondelez international, kao ni njihovi rođaci (supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko s njima žive u zajednici).

Kako učestvovati u Oreo nagradnom konkursu?

Da bi učestvovao u nagradnom konkursu potrebno je da učesnik:

Oglasi
  1. Pripremi desert (kolač ili tortu) uz upotrebu Oreo Powder (mleveni) i/ili Crumbs (mrvljeni)
  2. Napravi fotografiju na kojoj će se videti Desert
  3. Postavi Fotografiju u komentaru ispod post-a na Oreo FACEBOOK nalogu.

Svaki učesnik tokom trajanja konkursa može da postavi koliko želi fotografija, ali može da osvoji nagradu samo 2 puta sa dve različite fotografije (1 fotografija-1 dezert).

Objava dobitnika

Po isteku svake nedelje trajanja Oreo nagradne igre (konkretno, 13.12, 20.12. i 27.12.2021. godine) stručni žiri priređivača koji će činiti Branislava Marković i Jovana Krstić odabraće između fotografija postavljenih tokom prethodne nedelje, 20 najboljih fotografija rukovodeći se kriterijumima inovativnosti, kreativnosti i opšteg estetskog doživljaja, u skladu sa zadatom temom.

Priređivač će neposredno posle toga, u roku od 3 radna dana, na Oreo FACEBOOK nalogu objaviti ko su učesnici čije Fotografije su odabrane kao najbolje i pozvati ih da direktno mejlom kontaktiraju Priređivača radi uručenja nagrada.

Jedan učesnik može da osvoji maksimalno dve nagrade sa dve različite fotografije dva različita dezerta (1 fotografija-1 dezert) i u slučaju da više njegovih fotografija bude odabrano među najboljim.

Oglasi
Oglasi

Nagrade nisu prenosive na treća lica i ne mogu se zameniti za novac.

Kako bi mogli da preuzmu nagradu, dobitnici trebaju kontaktirati priređivača na e-mail adresu oreo.nagradnikonkurs@gmail.comu roku od 7 dana od objavljivanja dobitnika i dostaviti mu sledeće podatke:

  • ime i prezime
  • adresu
  • broj telefona.

Dostavljanje nagrada

Dostavljanje nagrada nagrada će biti dostavljena kurirskom službom, o trošku priređivača, u roku od 14 dana od dana kada Dobitnik dostavi priređivaču podatke.

U slučaju da kurirska služba ne nađe dobitnika na naznačenoj adresi, nagrada će biti vraćena priređivaču. U tom slučaju, priređivač će ponovo poslati nagradu kurirskom službom u roku od 7 dana od dana kada se nagrada vratila. U slučaju da se dobitnik ne javi priređivaču u roku predviđenom pravilima kako bi preuzeo nagradu, kao i u slučaju da nagrada ne budu uručena ni iz drugog pokušaja ili da nagrada bude odbijena, nagradu će da zadrži priređivač.

Pravila i učestvovanje

Oreo konkurs traje do 26.12.2021., a za pravila i učestvovanje klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!