Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Oreo nagradna igra traje od 01.06.2023 do 30.06.2023 do 23:59

Nagrade:

 • 1 x Vaučer za kupovinu sa modnim stilistom Nešom Klikom u vrednosti od 2.000 EUR u maloprodajnim objektima TC Galerija
 • 30 x Vaučer za kupovinu u vrednosti od 100 EUR u maloprodajnim objektima Fashion&Friends (nedeljna nagrada)

Ukupan broj nagrada: 31

* dobitnik glavne nagrade istu može iskoristiti najkasnije i roku od 6 meseci od dana dostavljanja nagrade
* dobitnik nedeljne nagrade istu može iskoristiti najkasnije i roku od 3 meseca od dana dostavljanja nagrade

Pravo učešća

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) i lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenju pobednika.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kreiraj Instagram story svog stajlinga prateći nedeljni izazov i koristeći odgovarajuće Oreo stikere na Instagramu
 2. Objavi story uz hešteg #0reoOfTheDay i označi @oreo_serbia

Za pretragu odgovarajućih Oreo stikera za korišćenje na Instagram story koristi sledeće ključne reči #OreoOftheDay, #OreoOriginal, #OreoGolden, #OreoRemix

Napomene:

 • Potrebno je da je tvoj Instagram profil otključan.
 • Možeš da popuniš i objaviš neograničen broj story-ja.

Uslovi za fotografije

 • Učesnik konkursa garantuje da je autor i nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.
 • Učesnik se obavezuje da od trećih lica pribavi sve saglasnosti, dozvole odnosno odobrenja za korišćenje elemenata koja pripadaju tim trećim licima, kao i za objavljivanje lika trećih lica na fotografijama.
 • Organizator nije odgovoran ukoliko učesnik konkursa neovlašćeno objavi nečiju fotografiju.
 • Učesnik potvrđuje da su sva lica koja se nalaze na objavljenim fotografijama upoznata i saglasna da se predmetna fotografija objavi na Instagramu radi učestvovanja na konkursu.

Odabir dobitnika

Kriterijum na osnovu kojeg će biti odabrani potencijalni dobitnici nagrada na ovom konkursu jeste:

 • iskazana kreativnost u korišćenju Oreo stikera u nedeljnom izazovu tokom kreiranja stajlinga
 • da sam story sledi vrednosti koje podržava brend Oreo, a naročito spremnost na avanturu, zabavu, igru i druženje.

Jedno lice može osvojiti nedeljnu nagradu samo jednom. Lice koje je osvojilo nedeljnu nagradu, može biti dobitnik glavne nagrade.

Nedeljne nagrade

Oglasi
Oglasi

Odabir nedeljnih pobednika konkursa biće vršen:

 • 13.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 1.6.2023. godine u 10h do 11.6.2023. godine u 9.59h (11 pobednika)
 • 20.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u skladu u periodu od 11.6.2023. godine u 10h do 18.6.2023. godine u 9.59h (7 pobednika)
 • 27.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 18.6.2023. godine u 10h do 25.6.2023. godine u 9.59h (7 pobednika)
 • 4.7.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 25.06.2023. godine u 10h do 30.06.2023. godine u 23.59h (5 pobednika)

Glavna nagrada

4.7.2023. godine stručni žiri će izabrati i pobednika konkursa kome će biti dodeljena glavna nagrada.

Jedno lice može osvojiti nedeljnu nagradu samo jednom.

Lice koje je osvojilo nedeljnu nagradu, može biti dobitnik glavne nagrade.

Objava dobitnika

Nakon što stručni žiri izabere pobednike organizator će objaviti nazive njihovih Instagram naloga na zvaničnoj Instagram stranici @oreo_serbia sledećeg radnog dana.

Dodela nagrada

Organizator će slanjem DM poruke u „direct“ (ćaskanje) na društvenoj mreži Instagram obavestiti učesnika da je potencijalni dobitnik nagrade u roku od 24h od utvrđivanja potencijalnog dobitnika.

Oglasi
Oglasi

Organizator će potencijalnog dobitnika pozvati da u roku od 48h od slanja obaveštenja dostavi lične podatke u svrhu provere ispunjenosti uslova učestvovanja i uručenja nagrade.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

Nedeljne nagrade će biti uručene u roku od 5-7 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu.

Glavna nagrada će biti uručena dobitniku u roku od 6 meseci od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika u TC Galerija u vremenu u kome se organizator i dobitnik glavne nagrade dogovore. Isti dan kada nagrada bude uručena, realizovaće se i predmetna kupovina.

Učestvovanje i pravila

Oreo nagradna igra traje 30.06.2023, a za pravila poseti Instagram @oreo_serbia

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!