61 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Najnovija Oreo nagradna igra je na sledećem linku
Oreo nagradna igra i konkurs

Ova Oreo nagradna igra je trajala u periodu od 01.03.2023 do 31.03.2023. u 23:59č na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije)

Nagrade:

 • GLAVNA nagrada:
  • 1 x RACING CAR ADVENTURE VIP putovanje u Barselonu za dve osobe i sastoji od:
   • ulaznice za RACING CAR ADVENTURE događaj
   • povratne avionske karte na relaciji Beograd- Barselona- Beograd, sa datumom putovanja u periodu Jun–Jul 2023. godine, a koji će u momentu dodele nagrade biti precizno definisan.
   • dva noćenja u hotelu sa 4 zvezdice u jednoj sobi sa bračnim ili dva singl kreveta po izboru Priređivača
   • povratni transfer na relaciji aerodrom- hotel
   • povratni transfer na relaciji hotel – arena u kojoj će se održati događaj RACING CAR ADVENTURE
 • NEDELJNE nagrada:
  • 5 x Tehnomanija Robni Vaučer vrednosti 141.000,00 RSD
  • 62 x Steam gaiming Vaučer vrednosti 3.521,10 RSD

Pravo učešća

Pravo da učestvuju imaju punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Pravo da učestvuju nemaju lica zaposlenih kod priređivača i u privrednim društvima povezanim sa priređivačem, u privrednom društvu HAVAS ADRIATIC d.o.o. Beograd, i u marketinškim agencijama koje je priređivač angažovao u promociji Nagradne igre, zaposlenih u drugim privrednim društvima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji Nagradne igre kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima imaju zajedničko prebivalište).

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koji „OREO“ biskvit uključujući i Xbox limited edition pakovanja, bez obzira na vrednost pojedinačne kupovine, a što mora biti evidentirano na jednom fiskalnom računu
 2. Sačuvaj račun
 3. Izvrši registraciju na sajtu www.oreo.eu
 4. Unesi jedinstveni redni broj fiskalnog računa tzv. Brojač računa i svoju e mail adresu, ime i prezime, broj kontakt telefona i putem čekiranja
 5. Izvrši potvrdu da si navršio 18 godina starosti.
 6. Izvrši „upload“ fotografije fiskalnog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini

Napomene:

 • Jedan fiskalni račun na kome se nalazi redni broj fiskalnog računa tzv. Brojač računa daje učesniku pravo na isključivo jednu registraciju za učestvovanje u nagradnoj igri.
 • Svaki učesnik koji pokuša da izvrši registraciju nasumičnim unošenjem brojeva fiskalnog računa tzv. Brojača računa biće diskvalifikovan.

Izvlačenje dobitnika

IZVLAČENJE NEDELJNE NAGRADE

Svi učesnici koji u toku jedne nedelje trajanja nagradne igre ostvare gore bliže opisanu kupovinu bilo kojih „OREO“ biskvita uključujući i Xbox limited edition pakovanja i izvrše registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika.

Izvlačenje dobitnika NEDELJNE nagrade biće vršeno:

 • 08.03.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 01.03. u 00:01č do 05.03.2023. godine u 23:59č). Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija Robnog Vaučera i 10 dobitnika Steam gaiming Vaučera.
 • 15.03.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 06.03. u 00:00č do 12.03.2023. godine u 23:59č). Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija Robnog Vaučera i 14 dobitnika Steam gaiming Vaučera.
 • 22.03.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 13.03. u 00:00č do 19.03.2023. godine u 23:59č). Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija Robnog Vaučera i 14 dobitnika Steam gaiming Vaučera.
 • 29.03.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 20.03. u 00:00č do 26.03.2023. godine u 23:59č). Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija Robnog Vaučera i 14 dobitnika Steam gaiming Vaučera.
 • 05.04.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 27.03. u 00:00č do 31.03.2023. godine u 23:59č). Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija Robnog Vaučera i 10 dobitnika Steam gaiming Vaučera.

Biće izvučeno ukupno 62 dobitnika NEDELjNE nagrade.

 • Jedno lice ne može biti dobitnik bilo koje NEDELjNE nagrade više od jednog puta.
 • Dobitnik NEDELjNE nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.

IZVLAČENJE GLAVNE NAGRADE

Svi učesnici koji u toku trajanja nagradne igre ostvare gore bliže opisanu kupovinu bilo kojih „OREO“ biskvita uključujući i Xbox limited edition pakovanja i izvrše registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa biće uvršteni u bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski izvući slučajnog dobitnika. Sistem će biti aktiviran pritiskom na taster “space”.

Izvlačenje dobitnika GLAVNE nagrade biće vršeno:

– 05.04.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su izvršila registraciju uz pomoć validnog broja fiskalnog računa tzv. Brojača računa u periodu od 01.03. u 00:00č do 31.03.2023. godine u 23:59č).

Objava dobitnika

Objavljivanje dobitnika NEDELJNE i GLAVNE NAGRADE biće vršeno na internet stranici www.oreo.eu najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Obaveštvanje dobitnika i dodela nagrada

Priređivač će dobitnika o nagradi koju je osvojio obavestiti pozivanjem navedenog broja telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, kao i slanjem elektronske pošte na e-mail koji je dobitnik ostavio prilikom registracije, te će od istog zatražiti da mu u roku od 48h dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču na telefonski poziv, niti u ostavljenom roku od 48h ne dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Ukoliko iz bilo kog razloga priređivač posumnja u tačnost i zakonitost fiskalnog računa koji predstavlja dokaz o izvršenoj kupovini, isti je slobodan da bez obrazloženja od dobitnika zatraži originalni račun na neposredni uvid. Dobitnik je dužan da mu isti dostavi neposredno ili putem pošte/kurirske službe u roku od 3 radna dana od dana prijema zahteva, a u suprotnom isti gubi pravo na nagradu i time prestaju dalje obaveze priređivača prema dobitniku, a predmetna nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Priređivač će dostaviti nagrade dobitniku putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 31.05.2023. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan da potpiše pristanak za prihvatanje nagrade.

Osvojene nagrade nisu prenosive i dobitnici kod priređivača ih ne mogu zameniti za novčanu protivvrednost niti za bilo koju drugu nagradu.

Pomoći i informacije

Učesnici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri i preuzimanju nagrada (gde, kada i na koji način se nagrade mogu preuzeti) putem e-mail adrese oreosrb@gmail.com.

Učestvovanje i pravila

Oreo nagradna igra traje do 31.03.2023, a za pravila i učestvovanje posetite www.oreo.eu

Pogledaj popularne nagradne igre ispod:


Subscribe
Notify of
61 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!