Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Orbit nagradna igra traje od 20.06.2019. godine i traje do 19.07.2019. godine.

Nagrade su:
Nagrade kategorije III – 50 Orbit kofera (svakog četvrtka po 12 dobitnika izuzev četvrtka 18.07.2019 kada će biti izvučeno 14 dobitnika nagrade III kategorije)
Nagrade kategorije II- 100 vrednosnih kartica Unicredit banke u vrednosti od 10.000 dinara (svakog četvrtka izvlačiće se po 25 dobitnika nagrade II kategorije)
Nagrade kategorije I – 20 vrednosnih kartica Unicredit banke u vrednosti od 50.000 dinara (i to 20 puta po 5 kartica od po 10.000 dinara) – svakog četvrtka po 5 dobitnika nagrade I kategorije.

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri ima punoletno fizičko lice, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji izuzev Kosova i Metohije, koje ispuni sve uslove za učešće u ovoj nagradnoj igri, odnosno koje u periodu trajanja nagradne igre najpre kupi bilo koja dva od sledećih Orbit proizvoda:
ORBIT ŽVAKE:
ORBIT SPEARMINT
ORBIT EUCALYPTUS
ORBIT PEPERMINT
ORBIT PROFESSIONAL POLAR FRESH
ORBIT WINTERFROST
ORBIT BLUEBERRY
ORBIT BUBBLEMINT
ORBIT WHITE FRESHMINT
ORBIT PROFESSIONAL FRESH MINT
ORBIT GREEN MINT
ORBIT KIDS BUBBLEGUM
ORBIT WHITE SPEARMINT
ORBIT WHITE FRUIT
ORBIT SPEARMINT BOTTLE 60
ORBIT PROFESSIONAL STRONG MINT
ORBIT APPLE
ORBIT WHITE FRESHMINT 60
ORBIT BubbleMint BOTTLE 60
ORBIT Eucaliptus BOTTLE 60
ORBIT Spearmint BOTTLE 46
ORBIT Pepermint BOTTLE 46
Orbit Spearmint pakovanje od dve dražeje ne učestvuje u nagradnoj igri.

Orbit Spearmint pakovanje od dve dražeje ne učestvuje u nagradnoj igri.
ORBIT BOMBONE:
ORBIT MINTS SPEARMINT
ORBIT MINTS STRONG MINT
ORBIT PROFFESIONAL MINTS CLASSIC
ORBIT PROFFESIONAL MINTS FRESH MINT
ORBIT PROFFESIONAL MINTS WILD FRUIT
ORBIT DROPS WILDFRUIT
ORBIT DROPS WATERMELON

Oglasi

Zatim je neophodno da se prijavi se za učešće u nagradnoj igri tako što će najkasnije do 18.07.2019 do 12.00h da pošalje na kratki SMS broj 2019, SMS poruku u sledećem formatu:
Orbit (razmak)BI broj (razmak) ime i prezime.
SMS poruka treba da sadrži originalni BI broj sa fiskalnog računa o kupovini gore navedenih proizvoda (dalje: BI broj) .
Učesnik će nakon obaveštenja o uspešno unetom BI broju primiti SMS sa potvrdom učešća ukoliko je prijava ispravna i linkom ka internet stranici www.orbitshine.com na kojoj će moći da se upozna sa Pravilima ove nagradne igre.
Takođe je radi validnog učešća potrebno da učesnik do kraja nagradne igre čuva originalni fiskalni račun o kupovini navedenih proizvoda koji su na promociji u okviru ove nagradne igre.
Učesnik koji je radi učešča u nagradnoj igri dostavio BI broj, dobiće istim putem informaciju o prijemu, ispravnosti BI broja, da li je isti već iskorišćen, te da li učestvuje u daljem izvlačenju. Cena SMS poruke je redovna: za Telekom 3,6rsd, za Telenor 3,6 rsd , za Vip Mobile 3,48 rsd.
Jedan BI broj može biti poslat samo jednom i može osvojiti samo po jednu nagradu, ukoliko bude izvučen. Ali jedan učesnik može poslati više poruka sa razlicitim ispravnim BI brojevima i na taj način može osvojiti po jednu nagradu iz svake kategorije.
U slučaju da dva učesnika pošalju isti BI broj, operater će poslati poruku kojom traži slanje IBFM broja (jedinstveni broj na fiskalnom računu)

Imena utvrđenih dobitnika će biti objavljena na internet stranici www.orbitshine.com u delu predviđenom za objavljivanje dobitnika, a nakon provere ispunjenosti svih uslova za učešće u nagradnoj igri i to: dobitnici od dana 27.06.2019 biće objavljeni 01.07.2019, dobitnici od dana 04.07.2019 biće objavljeni 08.07.2019, dobitnici od 11.07.2019 biće objavljeni 15.07.2019, a dobitnici od 18.07.2019 biće objavljeni 19.07.2019.
Na kraju nagradne igre imena svih dobitnika će biti dostupna na internet stranici u delu predviđenom za objavu dobitnika. Za popis dobitnika klikni OVDE

Dobitnici će biti obaveštavani o nagradama putem ostavljenog broja telefona. Obaveza je svakog učesnika da redovno proverava pozive na svom telefonu kao i da u toku nagradne igre bude dostupan radi prijema obaveštenja i ovo je isključiva odgovornost svakog učesnika. Za pravila Orbit nagradne igre klikni OVDE