Oglasi

Trajanje:

Oral–B nagradna igra/nagradni konkurs traje od 01.07.2023 do 31.07.2023 u 23.59

Nagrade:

 • 4 x Samsung Galaxy watch (svake od četiri sedmica u toku trajanja konkursa po jedan)
 • 12 x prenosni bluetooth zvučnik ( svake od četiri sedmice u toku trajanja konkursa po tri )

Ukupan broj nagrada: 16

Pravo učešća

Oral-B nagradna igra je otvorena samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Zaposleni kod organizatora Essence Mediacom d.o.o. i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupi neki od Oral-B proizvoda, u bilo kom Delhaize Maxi, Mega Maxi ili Tempo objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome
 3. Poseti @oralb.srbija Instagram profil i u komentaru ispod posta o konkursu na što kreativniji način opiše bez čega leti, osim osmeha ne izlazi iz kuće

Napomene:

 • Fotografija/video moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.
 • prikaz fiskalnog računa koji dokazuje kupovinu proizvoda pre dana utvrdjivanja najuspešnijih učesnika svake nedelje je diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu, odnosno neophodno je da kupovina bude obavljena pre nego što je učesnik odredjen kao najuspešniji o čemu će kao dokaz prezentovati fiskalni račun sa datumom pre dana utvrdjivanja

Odabir dobitnika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće svakog ponedeljka (za komentare pristigle u toku prethodne sedmice) najkreativnije komentare koji odgovaraju temi konkursa i učesnici koji su postavili te komentare.

Najuspešniji učesnici će biti utvrđivani na dane:

 • 10.07. za komentare postavljenje u periodu od 01.07. do 09.07.
 • 17.07. za komentare postavljenje u periodu od 10.07.do 16.07.
 • 24.07. za komentare postavljenje u periodu od 17.07.do 23.07
 • 31.07. za komentare postavljenje u periodu od 24.07. do 31.07
 • Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
 • Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac

Objava dobitnika

Imena 16 najuspešnija Učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih Učesnika na @oralb.srbija

Obaveštenje dobitnika

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od 5 dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @oralb.srbija radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od 5 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.instagram.com/oralb.srbija/

Oral–B nagradna igra traje do 31.07.2023, a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!