Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje konkursa

Oral B konkurs traje na Instagram društvenoj mreži u periodu od 1.8.2021 u 00.00 do 31.8.2021. u 23.59

Nagrade

1 x laptop Dell Inspirion 14
3 x Smartić satić Alcatel MT40
10 x Oral-B dečji poklon paket

Ko može učestvovati?

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike važećih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji. Zaposleni kod Organizatora/Korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje učesnik treba da u toku trajanja konkursa:
1. kupi dečiju Oral B električnu četkicu ili nastavak za dečiju Oral B četkicu u bilo kojoj Lilly drogeriji na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
2. zaprati @lilly_drogerie i @oralb.srbija na Instagramu i u komentaru ispod posta o konkursu, na https://www.instagram.com/lilly_drogerie napiše što duhovitiji odgovor
na temu konkursa –“Koje izgovore koriste vaši mališani kada treba da ustanu za školu ili vrtić?“

Oglasi
  • postavljanje komentara kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku
    trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u
    obzir)
  • jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara
  • posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanje kupovine dečijih Oral B proizvoda u Lilly drogerijama u toku trajanja konkursa je neophodno.

Izbor dobitnika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće najduhovitije komentare koji odgovaraju temi konkursa. Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Način obaveštavanja učesnika o rezultatima konkursa

Imena četrnaest najuspešnijih Učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti putem storija na Instagram stranicama @lilly_drogerie i @oral.srbija . Nakon objave storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka ( direct massages) @oralb.srbija, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Učestvovanje

Za učestvovanje poseti Oral B Srbija Instagram

Oglasi
Oglasi

Za pravila Oral B konkursa klikni OVDE