Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

OMV nagradna akcija traje od 20.9.2021. zaključno do 31.10.2021.

Nagrade:

10 x vaučer za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD

Pravo učestvovanja

Svaki potrošač koji kupi bilo koji proizvod ili uslugu na OMV benzinskoj stanici stiče pravo učešća u nagradnoj akciji.
Dovoljno je samo sačuvati fiskalni račun poslednje kupovine i popuniti anketu.

Kako učestvovati u OMV nagradnoj akciji?

  1. Na svakom fiskalnom računu nalazi se QR kod koji je potrebno da skenirate i koji vas direktno vodi do ankete koju treba da popunite kako biste učestvovali u nagradnoj akciji. U slučaju da anketu želite da popunite sa desktop računara onda je dovoljno da pristupite sledećem linku http://www.omv.co.rs/anketa
  2. Pre samog početka potrebno je da unesete broj fiskalnog računa vaše poslednje kupovine na OMV benzinskoj stanici u Srbiji.
  3. Anketa se sastoji od pitanja otvorenog i zatvorenog tipa i potrebno je samo 7 minuta da je popunite.

Pitanje koje može da vam omogući osvajanje jedne od nagrada 10x vaučeri za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD glasi:
„Kako biste unapredili proizvode i usluge na OMV benzinskim stanicama? Molim Vas da ukratko navedete. Najbolje ideje će biti nagrađene.“
Recite svoje mišljenje, budite kreativni i inovativni i možete da osvojite jednu od nagrada

Oglasi

Sa jednim fiskalnim računom moguće je samo jednom popuniti anketu, dok je svakom potošaču dozvoljeno više puta da učestvuje u nagradnoj akciji.

Odabir dobitnika i uručenje nagrada

Odlučivanje o najboljim idejama će se održati u roku od 14 dana od završetka nagradne akcije, u prisustvu tročlane komisije koju čine zaposleni OMV Srbije d.o.o.

Učesnici nagradne akcije mogu biti nagrađeni samo jednom.

O uručenju nagrade će biti obavešteni elektronskom poštom ili telefonom zajedno sa objašnjenjem o načinu isporuke i prijemu dobitaka najkasnije u roku od 21 dana od završetka nagradne akcije.

Oglasi
Oglasi

Ako neki dobitnik nagrade ne odgovori na obaveštenje o prijemu nagrade u roku od 14 dana od dana prijema obaveštenja ili ne preuzme nagradu, kao što je navedeno u obaveštenju gubi pravo na nagradu. U ovom slučaju, nagrada neće biti dodeljena. U slučaju da dobitnik nagrade ostavi nepouzdane ili netačne informacije takođe gubi pravo na nagradu.

Pravila i učestvovanje

Za učešće u anketi je potrebno da skenirate QR kod odštampan na računu ili otvorite sledeći link https://www.omv.co.rs/sr-rs/anketa

Za pravila kliknite OVDE