Old Spice nagradna igra u dm-u za karte za Exit 2024
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Old Spice nagradni konkurs traje od 01.05.2024 do 31.05.2024.

Nagrade:

  • 5 x dve karte za Exit festival
  • 4 x JBL 310PartyBox zvučnik

Ukupan broj nagrada: 9 nagrada

Pravo učešća

Konkurs je otvoren za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Kako učestvovati?

  1. Kupi bilo koji Old Spice proizvoda, u bilo kom DM drogerie objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome (prikaz fiskalnog računa koji dokazuje kupovinu proizvoda pre dana utvrdjivanja najuspešnijih učesnika, biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu, o čemu će kao dokaz prezentovati fiskalni račun sa datumom pre dana utvrdjivanja)
  3. Poseti @oldspicesrbija Instagram profil i u komentaru ispod posta o konkursu na što originalniji način smisli i napiše stihove u Old Spice duhu – stihovi treba da budu što melodičniji i lako pamtljivi.

Da bi učešće bilo validno potrebno je da budu kumulativno ispunjeni sledeći uslovi:

Oglasi
  1. svaki Učesnik mora imati pravo na učestvovanje u skladu sa svim uslovima ovih Pravila;
  2. postavljanje komentara kao i kupovina proizvoda, mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir) u navedenim objektima;
  3. jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika, a svaki Učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara;
  4. radi učešće u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani;
  5. posedovanje originalnog fiskalnog računa koji nosi datum do dana utvrdjivanja najuspešnijeg učesnika te sedmice u cilju dokazivanje kupovine nekog  Old Spice proizvoda  u bilo kom DM objektu je neophodno.

Odabir dobitnika

Žiri imenovan od strane organizatora odabraće najkreativnije komentare po završetku konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Objava dobitnika

Imena devet najuspešnijih učesnika biće objavljena u roku od 5 kalendarskih dana od završetka konkursa na Instagram profilu @oldspicesrbija.

Dodela nagrada

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @oldspicesrbija  radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Instagram profil @oldspicesrbija.

Za detaljna pravila konkursa i informacije o učešću, posetite pgonlinepromos.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!