1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Old Spice nagradni konkurs traje u periodu od 01.02.2024 u 00.00 do 29.02.2024. u 23.59

Nagrade:

  • 1 x Samsung TV 55″ UE55CU7172U
  • 3 x Samsung HW-Q800C sound bar
  • 5 x Gigatron vaučer u protivvrednosti od 100 evra

Ukupan broj nagrada: 9

Pravo učešća

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće.

Zaposleni kod Organizatora/Korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na Konkursu.

Kako učestvovati?

  1. Kupite bilo koji Old Spice proizvod u Lilly drogerie (pogledaj cene u Lilly na www.shop.lilly.rs/brands/old_spice)
  2. Sačuvajte račun
  3. U komentaru na www.instagram.com/oldspiceserbia/ na što kreativniji način odgovorite na pitanje: Koji je najbolji poklon (osim Old Spice proizvoda) koji ste dobili za Dan zaljubljenih?

Odabir dobitnika

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće poslednjeg dana konkursa najkreativnije komentare koji odgovaraju temi konkursa i Učesnici koji su postavili te komentare.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Imena devet najuspešnija učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @oldspiceserbia

Dodela nagrada

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @oldspiceserbia radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti Instagram profil www.instagram.com/oldspiceserbia/

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!