Uz Old Spice osvoji VIP karte za Exit 2024
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Old Spice kreativni konkurs traje od 20.05.2024. do 20.06.2024. u 23:59h.

Nagrade:

 • 6 x set VIP karata za festival Exit 2024 (po tri na Instagramu i tri na Tik Toku)

Ukupan broj nagrada: 6

Pravo učešća

Konkurs je otvoren za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram i Tik Tok naloga, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Zaposleni kod Organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Osmislite i snimite svoj video materijal sa temom konkursa – „Kakva si zvezda pod tušem?“ i postavite ga na svojim Instagram i/ili Tik Tok profilima u formi posta, koji moraju biti javno otvoreni za pregled.
 2. Na Instagramu tagujte @oldspiceserbia IG stranicu i koristite #OldSpiceIzazov ili na Tik Toku tagujte @old.spice.rs i koristite #OldSpiceIzazov.
 3. Iskoristite uz post „Im Epic Old Spice“ melodiju iz Instagram odnosno Tik Tok biblioteke
 4. Prikažite Old Spice proizvod u video materijalu

Da bi učešće bilo validno, potrebno je:

 • Imati pravo na učestvovanje u skladu sa pravilima.
 • Video materijal i tagovanje moraju biti izvršeni tokom trajanja konkursa.
 • Jedan video po učesniku, neograničen broj video materijala po učesniku.
 • Samo video materijali koji se odnose na temu konkursa će biti uzeti u obzir
 • Instagram story kao format ili Instagram tv prikaz, kao ni Tik Tok story format ne učestvuju u konkursu i neće biti uzeti u obzir. 

Video materijali moraju ispunjavati sledeće uslove:

 • (1) biti originalni i realni, istiniti, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju Učesniku ili brendu Old Spice
 • (2) mora se odnositi isključivo na temu konkursa
 • (3) ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, niti smeju predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga
 • (4) ne sme ni na jedan način biti korišćen za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane Učesnika
 • (5) ne sme sadržati sliku/ prikaz dece
 • (6) ne sme da prikazuju konzumiranje duvana ili alkohola, prikaze vožnje koja promoviše nasilno ili neodgovorno ponašanje, itd
 • (7) ne sme da sadrži bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osjetljive sadržaje, ili koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, ili koji promovišu diskriminaciju na osnovu rase, vere, pola, nacionalnog porekla, telesnog invaliditeta ili starosti, ili koji krše prava trećih lica ili zakona, ili koji organizatora stavlja u nepovoljni položaj.

Odabir dobitnika

6 najoriginalnijih  video materijala (po tri na Instagramu i tri na Tik Toku) biće izabrano od strane žirija Organizatora nakon pregleda svih video materijala.

Objava dobitnika

Imena najuspešnijih učesnika biće objavljena na Instagram profilu @oldspiceserbia ili Tik Tok @old.spice.rs, najkasnije 5 dana nakon završetka konkursa.

Dodela nagrada

Dobitnici moraju kontaktirati organizatora putem Instagrama za potvrdu uslova i preuzimanje nagrade. Ako dobitnik ne odgovori u roku od pet dana, nagrada ostaje organizatoru.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Instagram @oldspiceserbia ili Tik Tok @old.spice.rs

Za detaljna pravila i informacije kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!