Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Mnogi građani se uveliko interesuju i raspituju kada počinje novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u kojoj učestvuje sve veći broj ljudi i uveliko skenira fiskalne isečke. U nagradnoj igri u 2024. godini je učestvovalo više od 104 miliona dodeljenih kodova, a registrovano je 524.494 naloga.

Ministar je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra.

Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra Uzmi računi pobedi u pitanju“ – rekao je Mali.

Oglasi

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

Za učešće u nagradnoj igri:

  1. Preuzmite novu aplikaciju u Google Play, Apple i Huawei prodavnicama
  2. Kreiraje korisnički nalog
  3. Registrujte račune – registracija računa se vrši skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem PFR broja i PFR vremena.
  4. Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000).

Aplikacija će svakom učesniku poslati obaveštenje da li je uspešno uneo račun i neće dozvoljavati registraciju istog računa više puta.

Ukoliko aplikacija zahteva ažuriranje, potrebno je pronaći u prodavnici Google Play, Apple i Huawei i kliknuti na dugme „Ažuriranje“ („Update“).

Oglasi
Oglasi

Za pravila nagradne igre posetite link
https://nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2024-kada-i-kako-ucestvovati/

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!