Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nivea nagradni konkursa „Osvoji trendi neseser!“ traje je u periodu od 16. marta 2020. do 05. aprila 2020. godine, do ponoći.

Nagrade su:
5 x neseser i dva Labello Caring Scrub balsama

Pravo za učešće u nagradnom konkursu imaju isključivo punoletna fizička lica (osobe starije od 18 godina) koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Kako učestvovati?

Oglasi

Ovog meseca uskladi svoje modne kombinacije i prelep osmeh! Odgovori na pitanja iz upitnika i možeš da osvojiš trendi modni dodatak – neseser, savršen za tvoje nove Labello Scrub balsame!

Žiri nagradnog konkursa će najkasnije do 13.04.2020. odabrati dobitnike u skladu s ovim pravilima. Dobitnike će se izabrati na temelju kreativnosti i duhovitosti odgovora na poslednje pitanje iz upitnika, koristeći diskreciono pravo. Link do objave dobitnika će najkasnije 13.04.2020. biti objavljen na web stranici: https://www.nivea.rs/novo-od-brenda-nivea/nivea-lip-caring-scrubs

Za učestvovanje klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi