Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

NIVEA nagradna igra/nagradni konkurs traje u periodu od 14.12.2022 do 19.12.2022. godine, do ponoći.

Nagrade:

  • 1 x NIVEA Feel Good poklon set
  • 1 x NIVEA MEN Refreshed You poklon set

Pravo učešća

Pravo za učešće u nagradnom konkursu imaju isključivo punoletna fizička lica (osobe starije od 18 godina) koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća nemaju lica zaposlenih kod organizatora (Beiersdorf d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd, Srbija) kao ni članovi njihovih porodica – supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici, kao ni lica koja su na drugi način radno angažovana od strane Organizatora i koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i/ili organizovanju nagradnog konkursa.

Kako učestvovati?

  1. Posetite sajt www.nivea.rs
  2. Prijavite se sa podacima
  3. Odgovoriti na nagradno pitanje „Kako vi birate savršen poklon za svoje najdraže?“
  4. Pošaljite nagradni formular

Odabir dobitnika

Po završetku prijava NIVEA žiri će najkasnije do 21.12.2022. odabrati i objaviti 1 dobitnika, koji će nakon toga poštom dobiti nagradu: NIVEA Feel Good poklon set i NIVEA MEN Refreshed You poklon set.

Oglasi

U izbor će biti uključeni svi učesnici koji su učestvovali od početka nagradnog konkursa do 19.12.2022, u ponoć.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagrade nije moguće menjati niti su one isplative u gotovini. Nagrade nije moguće preneti na treću osobu.

Objava dobitnika

Link do objave dobitnika će najkasnije do 21.12.2022. godine biti objavljen na web stranici www.nivea.rs/novo-od-brenda-nivea/poklon-setovi-nagradni-konkurs

Uručivanje nagrada

Dobitnik će biti obavešten od strane Organizatora putem email adrese koju je naveo prilikom kreiranja naloga na web stranici nivea.rs. Dobitnik je dužan da Organizatoru ostavi svoje podatke radi slanja nagrade poštom.

Oglasi
Oglasi

Ako je u konkursu izabran dobitnik, koji ne ispunjava uslove za učestvovanje u nagradnom konkursu, odnosno za preuzimanje nagrade ne pošalje tehničkom izvođaču potrebne podatke u roku od 5 dana ili ako tehnički izvođač utvrdi nepravilnosti u postupku učestvovanja, nagrada neće biti dodeljena i biće izabran drugi
dobitnik.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.nivea.rs

Nivea nagradna igra traje do 19.12.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!