Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

U periodu od 02.10.2017. godine do 29.10.2017. godine kupi najmanje jedan proizvod robne marke NIVEA MEN i takva kupovina bude iskazana na jednom fiskalnom računu, stiče pravo na učešće u kreativnom konkursu.

GLAVNA NAGRADA
Glavna nagrada se sastoji od putovanja u Madrid za dvoje i podrazumeva:
– povratnu avionsku kartu za dve osobe sa uračunatim avio taksama i prtljagom;
smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja
administrativni postupak
organizaciju odlaska na trening Real Madrid tima pred utakmicu Real Madrid – Atletiko, koja se održava u Madridu 08.04.2018. godine
organizaciju odlaska i dve karte za utakmicu Real Madrid – Atletiko, koja se održava u Madridu 08.04.2018. godine. U organizaciju je uključen: odlazak hotel-stadion, povratak stadion-hotel za obe osobe.
Troškovi međunarodnog putnog osiguranja nisu uključeni u nagradu, kao ni eventualni troškovi izdavanja vize (važi samo za Učesnike kojima je viza potrebna za boravak u Španiji). Troškove i proceduru izdavanja međunarodnog putnog osiguranja i vize za Učesnike kojima je viza potrebna za boravak u Španiji snosi sam učesnik, tj. dobitnik nagrade.
Nagrada se ne može ustupiti i preneti na drugo lice.
Nagradno putovanje se ne može zameniti za novac.
Nagrada se ne može zameniti za drugu turističku uslugu.
NEDELJNE NAGRADE
Jednom nedeljno žiri će odabrati po 5 dobitnika svake od nedeljnih nagrada na osnovu originalnosti i kreativnosti teksta koji su učesnici poslali.
Nedeljnim nagradama smatraju se:
Real Madrid dres (5 komada)
Real Madrid fudbalska lopta (5 komada)
Real Madrid sportski ranac (5 komada)
NIVEA MEN paket od 6 proizvoda (dezodorans u spreju, gel za tuširanje, šampon, gel za brijanje, losion posle brijanja, krema za oblikovanje kose) – 5 komada
Svake nedelje (4 nedelje ukupno) biće podeljeno po 5 nagrada: Real Madrid dresova, Real Madrid fudbalskih lopti, Real Madrid sportskih rančeva i NIVEA MEN paketa proizvoda.

Najkasnije do 29.10.2017. godine u 23.59 časova poseti mikro sajt www.nivea.rs/RealMadrid, veb stranicu posebno otvorenu za potrebe održavanja nagradne igre unesi broj fiskalnog računa kojim dokazuje kupovinu proizvoda (internet prijava) kao i druge lične podatke i to: ime i prezime, grad, adresu prebivališta, datum rođenja, broj mobilnog telefona.

Slanjem broja fiskalnog računa, lice ispunjava početni uslov za učestvovanje u kreativnom konkursu i stiče pravo da svojim kreativnim tekstom osvoji jednu od nagrada propisanih Pravilima. Koristeći najviše 1.000 karaktera treba dati odgovor na pitanje ’’U čemu si ti REALno šampion?’’.

Oglasi

Priređivač zadržava pravo da ne uzme u razmatranje tekstove koji ne odgovaraju temi ili koji na bilo koji način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik.

Za detalje i prijavu klikni OVDE