Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nivea konkurs u dm-u traje u periodu od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020. godine.

Nagrade su:
20 Real Madrid torbi
20 Real Madrid lopti
100 NIVEA MEN paketa za brijanje

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju isključivo punoletna fizička lica (osobe starije od 18 godina) koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Za učešće u konkursu:
1. kupi bilo koji Nivea Men proizvod u dm-u u periodu od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020. i sačuvaju račun.
2. Na otključanom Instagram profilu objavi fotku/video uz hashtag #niveamensampionskolice na kom ćeš nam na kreativan način pokazati koji je to tvoj faktor X kada je nega
Za učešće u konkursu potrebno je postaviti kreativanu sliku/video na post kao odgovor na temu „Otkrij svoj šampionski način nege lica, brade, tela ili kose“.

Oglasi

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti po oceni stručnog žirija i definisanim kriterijumima za ocenjivanje u roku od 10 dana po završetku nagradnog konkursa.

Nakon odabira pobednici će biti kontaktirani putem direktne (privatne) poruke na instagram profilu. Dobitnik je dužan da najkasnije 3 dana od dobijanja upita prosledi poruku sa sledećim podacima: fotografija fiskalnog računa kojom dokazuje da je kupio/la NIVEA MEN proizvod, puno ime i prezime, adresa za isporuku nagrade, poštanski broj, mesto i kontakt telefon. Nagrada će biti isporučena brzom poštom direktno na dostavljenu adresu. Rok za slanje poklona je 10 dana od kada se izvrši validacija i utvrde dobitnici.

Za učestvovanje klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi