Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Nestle nagradna igra i Nestle konkurs su na linku >>> Nestle nagradna igra i Nestle konkurs <<

Nestle nagradni konkurs traje od 28.5.2021. godine u 15:00 sati, do 9.6.2021. godine u 23:59 sati i odvija se putem Nestlé Srbija Facebook i Sara Jo stranice.

Nagrade:
3 prvoplasirana dobitnika će dobiti po smart fitness sat
5 narednih dobitnika po izboru žirija će dobiti po sportsku majicu i loptu
5 preostalih dobitnika će dobiti Nestlé paket kao utešnu nagradu

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

Za učešće na Konkursu Učesnik mora da objavi na svom profilu feed ili story objavu u kojoj će prikazati svoju omiljenu trening rutinu uz korišćenje #Nestle i #ZdravoRastimo. Učesnik će na objavi na svom profilu morati da označi Saru Jo – protagonistu konkursa. Ukoliko se priključuje putem Facebook društvene mreže, učesnik će pored Sare Jo morati da označi i sam Nestlé profil. Učesnik će morati da drži otvoren profil na društvenoj mreži preko koje želi da se priključi nagradnom konkursu kako bi Organizatori mogli da vide njegovu prijavu.
U slučaju da Učesnik dostavi fotografiju na kojoj se nalazi lik njegovog maloletnog deteta primeniće se odredbe člana 6 ovih Pravila. Organizator ne preporučuje korišćenje lika deteta na objavama i napominje da upotreba lika deteta na postavljenoj fotografiji nije uslov za učešće na ovom Konkursu.

Oglasi

Nagrađivanje 13 Učesnika po izboru tročlanog žirija u sastavu: Milica Milanović, Ana Diković i Katarina Bogdanović. Žiri će po završetku Konkursa odabrati 13 dobitnika s najoriginalnijim snimkom treninga postavljenim na profilu Učesnika, ispod objava koje se odnose na nagradni konkurs, po završetku nagradnog Konkursa kako je navedeno ovim Pravilima. Imena dobitnika biće objavljena 10.06.2021. na Sara Jo Instagram i Facebook stranici-putem Story objava i na Nestlé Srbija Facebook stranici-putem Feed objave.

Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook ili Instagram profila. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke o ličnosti u roku od 24 sata kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Za pravila konkursa klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi