Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nestle nagradna igre/konkurs traje od 10.05.2024. godine u 17:00 sati, do 05.06.2024. godine u 23:59 sati

Nagrade:

Organizator nagrađuje 5 dobitnika sa vaučerima za kupovinu sportske opreme u Decathlon objektima i to:

  • Glavni dobitnik nagradne aktivacije dobija vaučer sa iznosom u vrednosti od 35.000 RSD
  • drugo mesto dobija vaučer sa iznosom u vrednosti od 20.000 RSD
  • treće mesto dobija vaučer sa iznosom u vrednosti od 12.000 RSD
  • četvrto i peto mesto dobijaju vaučere sa iznosom u vrednosti u iznosu od po 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

Oglasi

U Konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod Organizatora, Agencije koja pomaže Organizatoru u realizaciji ovog konkursa kao i članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

Za učešće na konkursu učesnik treba da u komentaru ispod objave konkursa na Nestle Srbija Facebook stranici www.facebook.com/nestlesrbija opiše koja je omiljena igra njegovog detinjstva uz obrazloženje zašto je baš ta igra zanimljiva za decu i na koji način ih podstiče na fizičku aktivnost.

Napomene:

  • Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenom sadržaju, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava.
  • Učesnik jamči da se prijavljenim sadržajem u celosti ne krše autorska i druga prava treće strane. Ako dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik

Odabir pobednika

Žiri će po završetku konkursa odabrati 5 dobitnika sa najzanimljivijom objavom, po završetku nagradnog konkursa kako je navedeno u pravilima.

Objava pobednika

Ime dobitnika biće objavljeno 10.06.2024. na Nestlé FB stranici putem Story objave i u komentaru ispod objave Konkursa.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svojeg Facebook profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime, adresu i broj telefona). Ako se dobitnici sami ne jave, Organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke o ličnosti u roku od 24 sata kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa Organizatorom ili poslate na adrese Dobitnika.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/nestlesrbija

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!